Thursday, February 9, 2012

Απεργία ΜΜΜ 10-11 Φεβρουαρίου 2012

Απεργίες και στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από τους εργαζομένους στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012
, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που προανήγγειλαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικά:




  • Τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και τις δύο ημέρες (Παρασκευή και Σάββατο).
  • Κανένα δρομολόγιο ΟΣΕ και Προαστιακού δεν θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10 και 11 Φεβρουαρίου λόγω συμμετοχής του προσωπικού στην48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Ακυρώσεις αναμένονται και στα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου.
  • Λόγω της απεργίας του ΟΣΕ, το Μετρό δεν θα πραγματοποιήσει κανένα δρομολόγιο προς το Αεροδρόμιο τερματίζοντας στο σταθμό Δουκ. Πλακεντίας.
  • ΗΣΑΠ, Θα λειτουργήσει από τις 10:00 μέχρι και τις 17:00 την Παρασκευή 10/2
  • Μετρό – Τραμ, 48ωρη απεργία


Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της στάσης εργασίας θα παράσχει μερικώς, τις συγκεκριμένες ημέρες, τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και εξήγγειλαν νέα στάση εργασίας για την Παρασκευή και Σαββάτο, από την έναρξη έως 08:00΄ π.μ. και από 21:00΄ μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.

Διευκρινίζεται ότι τα πρώτα πρωινά δρομολόγια των γραμμών, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά μετά τις 08:00΄ π.μ. και έως τις 08:30΄ π.μ., αναλόγως της αποστάσεως των αφετηριών και τερμάτων από τα Αμαξοστάσια.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment