Tuesday, February 7, 2012

Τα 10 πιο επικά cameos σε θρυλικές ταινίες

Το μόνο που μας έμεινε από την ταινία Xmen: First Class, ήταν η εμφάνιση του Hugh Jackman ως Wolverine για πέντε δευτερόλεπτα. Δες και άλλα φοβερά cameos!


Terminator Salvation (2009)


Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Arnie, ή τουλάχιστον μια εικόνα του νεανικού του προσώπου, ψηφιακά επεξεργασμένη, από την τελευταία ταινία Terminator.






Desperado (1995)


Ένα από τα καλύτερα cameos του Quentin Tarantino. Ο χαρακτήρας του λέει ένα σόκιν αστείο πριν να σκοτωθεί από σφαίρες. Μάλλον το αστείο ήταν άνοστο...

The Blues Brothers (1980)


Η κορυφαία στιγμή της ταινίας είναι όταν εμφανίζεται ο Ray Charles και συνοδεύει τους Jake και Elwood στο τραγούδι "Shake a tail feather".

Dodgeball (2004)


Τον υπέρτατο κριτή ερμηνεύει σε αυτήν την ταινία ο...Chuck Norris και ειλικρινά υπάρχει άνθρωπος που θα τον αμφισβητήσει;

Zombieland (2009)


Ο Bill Murray είχε ξανασυναντηθεί με τον Woody Harrelson στην ταινία Kingpin, έτσι υπήρχε αρκετή χημεία όταν πραγματοποίησε μια σύντομη εμφάνιση υποδυόμενος τον εαυτό του.

Iron Man (2008)


Μία μικρή γεύση από Avengers μας παρουσιάζει ο Samuel Jackson με την ολιγόλεπτη εμφάνισή του στην ταινία ως Nick Fury.

Robin Hood: Prince of Thieves (1991)


Ο αρχοντικός Sean Connery ως Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος σε ένα σύντομο αλλά αξιομνημόνευτο cameo.

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)


Επική συμμετοχή του Keith Richards, ο οποίος υποδύθηκε τον μπαμπά του Jack Sparrow. Από τη στιγμή που ο Johnny Depp δήλωσε πως θα εμπνευστεί από τον κιθαρίστα για να ερμηνεύσει ίσως τον πιο διάσημο ρόλο του, όλοι μας ελπίζαμε σε κάτι τέτοιο!











The Wedding Singer (1998)


Κλασική φιγούρα του ανεξάρτητου και cult κινηματογράφου ο Steve Buscemi. Το πέρασμά του από αυτήν την ταινία σαν μεθυσμένος και πικρόχολος κουμπάρος έγινε στα ίδια πλαίσια.

X-men: First Class (2011)
Και θα τελειώσουμε ακριβώς όπως αρχίσαμε, με το πιο τιτανοτεράστιο cameo του 2011, όπου ένας αγριεμένος Wolverine αρνείται την πρόταση του professor X και του Magneto να συμμετέχει στην ομάδα μεταλλαγμένων που προσπαθούν να δημιουργήσουν.








Πηγή cosmo



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment