Friday, February 24, 2012

10 συνήθειες που θα εκτοξεύσουν το image σου

10. Άλλαζε τα σεντόνια του κρεβατιού σου..




Οι βρώμικες μαξιλαροθήκες σίγουρα αποτελούν βασική αιτία χωρισμού.

Το make up που θα αφήσει πάνω στο μαξιλάρι η παρτενέρ σου, όχι μόνο θα κάνει...



κακό στη μόνιμη σχέση σου, αλλά

και στο πρόσωπό σου (και δε θα φταίει το χαστούκι που θα φας)...

Πέρα από το χιούμορ όμως, φρόντισε μια φορά την εβδομάδα να αλλάζεις τα σεντόνια, ώστε να μη μεταφέρονται μικρόβια στο πρόσωπό σου. Τα σεντόνια είναι μια ολόκληρη μητρόπολη δισεκατομμυρίων ακαρίων, βακτηρίων και μικροβίων.



Aρ. 9 : Μη λούζεσαι παραπάνω από μία φορές την ημέρα



Οι γυναίκες με τόσο μαλλί που έχουν, δε λούζονται παραπάνω από μία φορά την ημέρα. Ιδανικά θα πρέπει να λούζεσαι μέρα παρά μέρα, καθώς αν το παρακάνεις τα μαλλιά σου μπορεί να χάσουν τα φυσικά τους έλαια και να γίνουν ξηρά και θαμπά. Αν γυμνάζεσαι και ιδρώνεις καθημερινά, φρόντισε να πλένεσαι με κάποιο ελαφρύ σαμπουάν που περιποιείται τα μαλλιά σου.



Aρ. 8 : Περιποιήσου σχολαστικά τα δόντια σου.



Για ένα ακαταμάχητο "καθαρό" χαμόγελο, τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με το τακτικό πλύσιμο των δοντιών και τη χρήση οδοντικού νήματος. Εσύ, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, πηγαίνοντας στο φαρμακείο για να αγοράσει λευκαντική κρέμα δοντιών, η οποία θα κάνει καλή δουλειά, χωρίς να φαίνεσαι σαν τον ασπροδόντη. Επίσης, μετά από κάθε γεύμα, αν δεν είναι δυνατόν να βουρτσίζεις τα δόντια σου, φρόντισε να χρησιμοποιείς τσίχλες για μετά το φαγητό. Τέλος, πάντα μετά από κάθε λεύκανση, φρόντισε να αποφεύγεις ουσίες που μπορεί να βάψουν τα δόντια σου, όπως είναι το κόκκινο κρασί, το τσάι και ο καφές. Μαζί με το οδοντικό νήμα. χρησιμοποίησε και τα ειδικά βουρτ΄σακια για τα μεσοδόντια διαστήματα, στα οποία η δοντόβουρτσα δε φτάνει. Εκεί συνήθως ελλοχεύουν οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τα δόντια και τα ούλα.



Aρ. 7 : Πήγαινε στον κουρέα κάθε τρεις με έξι εβδομάδες



Διατηρώντας τα μαλλιά σου σε ένα συγκεκριμένο μήκος, είναι ένας εύκολος τρόπος να σιγουρέψεις ότι θα είσαι πάντα περιποιημένος. Επίσης, είναι μία σχετικά φτηνή και γρήγορη διαδικασία. Μόλις βρεις κάποιον κομμωτή που να σε ικανοποιεί η δουλειά του, τότε πήγαινε συνέχεια σε εκείνον, καθώς θα σου κάνει πάντα αυτό που εσύ επιθυμείς.



Aρ. 6 : Να ξυρίζεσαι πάντα αφού κάνεις μπάνιο



Γεμίζοντας με ατμό το μπάνιο σου, είναι περίπου σαν να δημιουργείς τη δική σου σάουνα. Αυτό το πολύ υγρό περιβάλλον θα βοηθήσει τους πόρους σου να ανοίξουν για το ξύρισμα, κάνοντας τις τρίχες του προσώπου σου πιο μαλακές κι έτσι αποφεύγεις και το γύρισμα των τριχών στο εσωτερικό του δέρματός σου. Αν δεν έχεις χρόνο να κάνεις μπάνιο πριν ξυριστείς, μπορείς να ζεστάνεις νερό και να βουτήξεις μέσα μία πετσέτα, την οποία μετά θα βάλεις πάνω στο πρόσωπό σου για δύο με τρία λεπτά.



Aρ. 5 : Περιποιήσου το πρόσωπό σου κάθε πρωί



Η βασική περιποίηση του προσώπου είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται ώστε να βελτιωθεί η εμφάνισή σου. Προσπάθησε να κάνεις καθαρισμό στο πρόσωπό σου τρεις φορές την εβδομάδα, αν όχι κάθε φορά που ξυρίζεσαι, και πάντα μετά να χρησιμοποιείς κάποια ενυδατική κρέμα για να μη γίνονται ζημιές στο δέρμα σου. Το να ξεπλένεις μόνο το πρόσωπο σου με νερό. με τους πόρους φραγμένους από ιδρώτα και καυσαέρια είναι σα να έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό. Ψάξε στα φαρμακεία ένα καλό υγρό σαπούνι, ήπιο, ουδέτερου ph



Aρ. 4 : Απόφυγε τη ζάχαρη και τους απλούς υδατάνθρακες



Μία διατροφή που περιέχει καθαρές πρωτεΐνες, λαχανικά, δημητριακά και «υγιές» λίπος είναι αυτή που θα κάνει την κοιλιά και το πρόσωπό σου να ξεφουσκώσουν. Επίσης, η απώλεια ζάχαρης και υδατανθράκων θα διώξει την ακμή από το πρόσωπό σου. Αλλά να ξέρεις ότι ακόμα και οι συνήθεις ποσότητες μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο δέρμα σου.



Aρ. 3 : Φρόντισε να κοιμάσαι ένα οχτάωρο



Σαν να χτυπάς κάρτα ένα πράγμα. Αυτές τις επτά έως εννιά ώρες που θα πρέπει να περνάς το χρόνο σου καθημερινά χωρίς να έχεις συνείδηση, είναι οι ώρες που το σώμα σου γιατρεύεται. Αμελώντας αυτή της ζωτικής σημασίας διαδικασία, κάνεις όλο σου το σύστημα λιγότερο αποτελεσματικό και δυστυχώς τα σημάδια απώλειας ύπνου εμφανίζονται πρώτα στο πρόσωπό σου. Βασικά, δε χρειάζονται παραπάνω από δυο τρεις μέρες έλλειψης ύπνου για να αρχίσεις να μοιάζεις με ζόμπι που κυκλοφορεί στους δρόμους μέρα μεσημέρι. Από την άλλη πλευρά, βάζοντας τον ύπνο και την ξεκούρασή σου σε προτεραιότητα, έχεις την εγγύηση ότι την επόμενη μέρα θα ξυπνήσεις φρεσκαδούρα και φυσικά χωρίς σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.



Aρ. 2 : Πίνε οχτώ ποτήρια νερό την ημέρα



Η ενυδάτωση μπορεί όχι μόνο να σε κρατήσει υγιή, αλλά και να καθυστερήσει την εμφάνιση ρυτίδων. Μπορείς να πίνεις σιγά σιγά το νερό, απ’ ότι μονορούφι, καθώς έτσι είναι πιο εύκολο για το σώμα σου να το απορροφήσει και για το στομάχι σου να μη διαμαρτυρηθεί. Επιπροσθέτως, έχε το νου σου στις ποσότητες καφεΐνης και αλκοόλ που καταναλώνεις. Και οι δύο ουσίες είναι διουρητικές, κάτι που σημαίνει ότι κάνουν το σώμα σου να απελευθερώνει νερό, το οποίο μεταφράζεται σε ξηροδερμία και ρυτίδες. Παρόλα αυτά, επειδή καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να κόψεις τις μικρές απολαύσεις της ζωής, φρόντισε ανάμεσα σε γουλιές καφέ ή ποτού, να πίνεις και λίγο νερό.



Aρ. 1 : Σκέψου τη γυμναστική ως κάτι μη διαπραγματεύσιμο



Ο Νο 1 τρόπος για να αλλάξεις την εμφάνισή σου είναι βρίσκοντας τη φόρμα σου. Ξεκίνα να σκέφτεσαι τη γυμναστική σαν κάτι που πρέπει να κάνεις υποχρεωτικά (χωρίς να σού γίνει βέβαια εμμονή), γιατί όχι μόνο θα χάσεις τα περιττά κιλά, αλλά θα φαίνεσαι πιο νέος και το δέρμα σου θα είναι καλύτερο. Έτσι, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σου και θα νιώθεις εκπληκτικά. Ξεκίνα τη μέρα σου με γυμναστική. Θα δεις ότι όλες τις υπόλοιπες ώρες θα είσαι γεμάτος ενέργεια, θα αυξήσεις το μεταβολισμό, αλλά και τη λίμπιντό σου.



svouranews

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment