Friday, February 3, 2012

ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ: 100 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει κριτής!

Μετά την απόλυστη της Πόλα Αμπντούλ και της Νικόλ Σέριντζερ, η Μπιγιονσέ είναι ο στόχος του Σάιμον Κάουελ...


για τον νέο κύκλο του X-Factor στην Αμερική, προσφέροντάς της μάλιστα το αστρονομικό ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ως αμοιβή για να υπογράψει ένα συμβόλαο μόνιμης παρουσίας στην κριτική επιτροπή του διάσημου talent show.



Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί και η 30χρονη σταρ αποδεχτεί το χρυσό συμβόλαιο που της προσφέρει ο "Mr. X-Factor" θα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ που έχει εμφανιστεί ποτέ σε τηλεοπτικό σόου. Αυτή, από την άλλη πλευρά, θα είναι μια εξαιρετική λύση για τη Μπιγιονσέ, αφού έχοντας φέρει στον κόσμο την κόρη της, Μπλου Άιβι Κάρτερ, μόλις πριν από σχεδόν ένα μήνα, θα βρει έναν εξαιρετικά προσοδοφόρο τρόπο ώστε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, χωρίς να αναγκαστεί να ξεκινήσει μια νέα περιοδεία συναυλιών ανά τον πλανήτη, κατά τους πρώτους μήνες με την κόρη της στο σπίτι.



Μάλιστα, πρώτη επιλογή του Σάιμον Κάουελ, σύμφωνα με τον Αμερικανικό τύπο, ήταν η Μαράια Κάρεϊ αλλά τα πράγματα στην πορεία άλλαξαν, οπότε και η Μπιγιονσέ πλέον είναι η απόλυτη επιλογή για τον νέο κύκλο του talent show.«Θέλει ένα μεγάλο γυναικείο όνομα στην επιτροπή. Η Μαράια είναι καλή αλλά δεν είναι τόσο δημοφιλής πλέον. Θέλει την Μπιγιονσέ επειδή θα του έδινε την ευκαιρία αμέσως να "χτυπήσει" ευθέως το American Idol» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του.
24wro

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment