Monday, February 20, 2012

ΔΕΙΤΕ: Το ψηλότερο Καρουζέλ με 117 μέτρα ύψος υποδέχτηκε τους πρώτους… τολμηρούς!


Το δημοφιλές πάρκο διασκέδασης Wurstelprater

στο Πράτερ της Βιέννης συγκεντρώνει καθημερινά... πλήθος κόσμου που θέλει να διασκεδάσει στα εντυπωσιακά αλλά και τρομακτικά….

συνάμα παιχνίδια του. Ρόδες και τρενάκια, Καρουζέλ και τούνελ του τρόμου έχουν την τιμητική τους, ενώ οι επισκέπτες το αποφεύγουν κατά το σούρουπο!







Άνοιξε τις πύλες του στο κοινό για πρώτη φορά το 1766 ως ένα ιδιωτικό πάρκο αναψυχής μόνο για ευγενείς, ενώ το 1844 τοποθετήθηκε τιο πρώτο Καρουζέλ, προσφέροντας απίστευτες στιγμές χαράς και διασκέδασης στους επισκέπτες.







Οφείλει την ονομασία του στα λαχταριστά λουκάνικα που παρασκευάζονται στα εστιατόρια που υπάρχουν στους χώρους του, ενώ είναι ένα από τα ωραιότερα πάρκα περιπάτου στον κόσμο.







Πέρα, όμως, από όλα αυτά το «Wurstelprater» είναι διάσημο και για το ψηλότερο Καρουζέλ που μόλις πρόσφατα υποδέχτηκε τους πρώτους… τολμηρούς επισκέπτες! Γιατί 117 μέτρα ύψος δεν είναι λίγο πράγμα!







Το ψηλότερο Καρουζέλ στον κόσμο προσκαλεί καθημερινά τους φαν του είδους να κάνουν μια περιστροφή στον… ουρανό, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, αφού η θέα κόβει την ανάσα και οι χτύποι της καρδιάς… πολλαπλασιάζονται!








24wro

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment