Sunday, February 12, 2012

12 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει όψεις τριγώνου με τον Ήλιο
και τον Ερμή βοηθώντας...

αφενός να εκπονηθούν ασφαλή συμπεράσματα και αφετέρου να προκύψουν ευτυχείς και όμορφες επαφές. Το εξάγωνο Δία – Χείρωνα ευνοεί την ομαλή ροή κάποιων καταστάσεων ενώ έχει ευεργετικές ιδιότητες τόσο στο ψυχισμό όσο και στη διάθεση σας.

Κριός
Η μέρα είναι για εσάς ιδιαίτερα ευνοϊκή με τη Σελήνη από απέναντι να σχηματίζει θετικές όψεις που προβάλλουν την επικοινωνιακή δεινότητα και την απαράμιλλη γοητεία σας. Η παρόρμηση και η διάθεση να ζήσετε μια μέρα έξω καρδιά σας οδηγούν στο να κάνετε παρέα με άτομα ιδιαίτερα και χαρούμενα. Κάποια τηλεφωνήματα θα επιβεβαιώσουν κάποιες υποψίες σας. Προτεινόμενη στολή «Εμίρης- Κακομοίρης».

Ταύρος
Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο σας ωθεί να συμμαζέψετε κάποια πράγματα και να καλλωπίσετε ή να διακοσμήσετε το χώρο σας. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ουρανού στον 12ο οίκο ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιους έρωτες από τα παλιά ή την έλευση ενός νέου αλλά «παράνομου» έρωτα. Επαφές με φίλους θα είναι ευτυχείς για εσάς. Προτεινόμενη στολή «Αγαπούλας».

Δίδυμοι
Οι προσπάθειες να περάσετε όμορφα επικεντρώνονται στο να μαζέψετε την παρέα και να θυμηθείτε τα νεανικά σας χρόνια. Αισθηματικά, κρύβοντας τα συναισθήματα σας, δημιουργείτε αισθήματα αμφιβολίας στο σύντροφο ενώ είναι πιθανόν επίτηδες να τον κάνετε να ζηλέψει για να επιβεβαιωθείτε για τα αισθήματα του. Αποφύγετε τις κόντρες. Προτεινόμενη στολή «Ομορφάντρας».

Καρκίνος
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας δημιουργεί αναστάτωση διότι αδυνατείτε να εκφραστείτε με τρόπο που να γίνεστε απόλυτα κατανοητοί. Η μέρα δεν σας αφήνει αδιάφορους καθώς φίλοι και γνωστοί σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο κέφι. Το τηλέφωνο χτυπάει συνεχώς, αποδεικνύοντας πως είσαστε ιδιαίτερα αγαπητοί. Προτεινόμενη στολή «Ευάγγελος Βενιζέλος».

Λέων
Για εσάς η απόκρυψη τόσο της αλήθειας όσο των συναισθημάτων έχει γίνει επιστήμη, αφού αφενός η παρουσία Ηλίου και Ερμή στον 7ο και αφετέρου του Ποσειδώνα στον 8ο σας καθιστούν άρχοντες στη μπλόφα. Πάραυτα, αισθηματικά πρέπει να δείξετε στο σύντροφο σας πράγματα τα οποία θα βοηθήσουν στην ομαλή εξέλιξη της σχέσης. Προτεινόμενη στολή «Λουκάς Παπά-Δήμιος».

Παρθένος
Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ουρανού στον 8ο σας οδηγούν σε ερωτικά παραστρατήματα πρωτόγνωρα για εσάς. Ο Άρης, αν και ανάδρομος στον 1ο οίκο, βγάζει ένα δυναμισμό που γοητεύει. Οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα ίσως να έχουν αντίκτυπο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οπότε θα πρέπει να είναι ωρίμου σκέψεως. Προτεινόμενη στολή «Μισθο- ψαλιδοχέρης».

Ζυγός
Η παρουσία του Ουρανού και της Αφροδίτης στον 7ο οίκο σας κάνουν να λειτουργείτε άναρχο-αυτόνομα, αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι άλλοι. Αισθηματικά όμως, ανεβάζουν κατακόρυφα τις μετοχές σας ενώ οι άλλοι νιώθουν ιδιαίτερη έλξη για εσάς. Οικονομικά ζητήματα και συζητήσεις δεν ευνοούνται γι’ αυτό προσέχετε τις σημερινές υποσχέσεις ή διευθετήσεις. Προτεινόμενη στολή «Λάκης Γαβαλάς – Ριγέ».

Σκορπιός
Το κέφι, το πάθος και η ερωτική ορμή σας ωθούν να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, προκειμένου εσείς και η σχέση σας να περάσετε όμορφα. Ζητήματα φιλίας ίσως έρθουν στην επιφάνεια καθώς διαπιστώνετε πως κάποιοι σας εκμεταλλεύονται. Κάποιο τηλεφώνημα ή κάποια πρόσκληση αποκτά ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Προτεινόμενη στολή «Χάρος».

Τοξότης
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού σας κάνει πιο κοινωνικούς, καθώς σας εξωθεί να βγείτε έξω και να διασκεδάστε. Μέσα από τη σχέση παίρνετε αυτά που ζητάτε αλλά νιώθετε άβολα που ακόμα κάποιες υποσχέσεις σας έχουν παραμείνει στα λόγια. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες θα έχουν ένα ιδιαίτερα χαρούμενο ύφος. Προτεινόμενη στολή «Καρατζαφέρης Μένω – Φεύγω».

Αιγόκερως
Η παρουσία Ήλιου και Ερμή στον 2ο οίκο σας κάνουν πιο σπάταλους για χάρη προσώπων που αγαπάτε ή εκτιμάτε. Μια μέρα που τα πειράγματα δεν θα λείψουν από φίλους και γνωστούς ενώ προτάσεις και ευκαιρίες για φλερτ θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Παρόλο που η επικοινωνία δεν θα είναι το καλύτερο σας χαρτί, είναι πολύ πιθανόν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Προτεινόμενη στολή «Κλόουν».

Υδροχόος
Σήμερα ίσως χρειαστεί να τρέξετε λίγο παραπάνω το πρόγραμμα σας, προκειμένου να σας μείνει αρκετός ελεύθερος χρόνος τη σχέση σας. Είναι πολύ πιθανόν, κάποιες αναποδιές και απρόσκλητες επισκέψεις της τελευταίας στιγμής να σας αναγκάσουν να μηχανευτείτε μηχανισμούς απόδρασης ή διαφυγής. Προτεινόμενη στολή «άνθρωπος των σπηλαίων» μόνο και μόνο για να απαλλαγείτε από την τεχνολογία.

Ιχθύες
Σήμερα, είστε διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις, αντιλαμβανόμενοι ότι, επειδή διαφέρετε με κάποιους, δεν σημαίνει και ότι δεν ταιριάζετε. Ερωτικά, μια ξαφνική είδηση αλλάζει το πλάνο της ημέρας προς το καλύτερο και σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε κάτι που μεταβάλλει τον τρόπο που αντιλαμβανόσασταν μια κατάσταση. Αν και οικονομικά περιορισμένοι, βρίσκετε τρόπο και να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Προτεινόμενη στολή «Μπάτμαν».

24wro



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment