Tuesday, February 28, 2012

Έγιναν γονείς σε ηλικία 13 και 15 ετών!!!



Όταν ανακοίνωσαν ότι περίμεναν παιδί, όλοι πίστευαν ότι αυτό ήταν η αρχή μιας καταδικασμένης σχέσης.

Κι όμως είναι ακόμη μαζί.

Ο 13χρονος Michael Fernandes και η κατά δύο χρόνια μεγαλύτερή του Cheryl Holden, όπως όλα τα παιδιά της...
ηλικίας τους φλέρταραν. Το φλερτ όμως κατέληξε σε σχέση και μάλιστα ερωτική, αποτέλεσμα της οποίας ήταν μια εγκυμοσύνη.
Τα δύο ανήλικα παιδιά αποφάσισαν να κρατήσουν το μωρό και το ανακοίνωσαν στις οικογένειές τους, οι οποίες υπέστησαν αρχικά ένα σοκ και αφού το ξεπέρασαν προσπάθησαν να τα μεταπείσουν.
Δέκα χρόνια μετά, το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί καταρρίπτοντας όλα τα στερεότυπα που τους ήθελαν να χωρίζουν σύντομα και να είναι δυστυχισμένοι.

Μάλιστα, σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα ενώ έχουν αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά.

Ο πρώτος τους γιος, ο Liam, γεννήθηκε το 2003 όταν η Cheryl ήταν 16 χρονών. Αναγκάστηκε να παρατήσει το σχολείο και άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα για ανήλικες μητέρες.

Ο 14χρονος Michael, ζούσε με τους γονείς του και παράλληλα με το σχολείο ξεκίνησε να δουλεύει, πλένοντας τα πιάτα σε ένα εστιατόριο μετά τα μαθήματα.

«Όταν τελείωνε από το σχολείο, ερχόταν σπίτι μου για να δει εμένα και το μωρό, άλλαζε ρούχα και πήγαινε στη δουλειά» είπε η 24χρονη σήμερα Cheryl.

Από τότε δεν έχει σταματήσει να δουλεύει. Τα τελευταία τρία χρόνια σηκώνεται από τα χαράματα για να δουλεύει ως κηπουρός.

Η Cheryl είναι μια full-time μαμά, καθώς το ζευγάρι απέκτησε δύο ακόμη γιους, τον τριών ετών τώρα Bryan και τον 11 μηνών Archie.

To 2009 o Michael, που τώρα είναι 22 ετών, έκανε πρόταση γάμου στη Cheryl. Τα έξοδα του γάμου όμως είναι πολλά και το ζευγάρι προκειμένου να παντρευτεί συμμετέχει σε ένα ραδιοφωνικό διαγωνισμό τοπικού σταθμού, που προσφέρει στο νικητή το γάμο των ονείρων του.

«Προφανώς έχουμε αλλάξει τη συνηθισμένη σειρά των πραγμάτων στη ζωή μας. Θα ήταν καλύτερα να αρχίζαμε μια σχέση, να παντρευόμασταν, να αγοράζαμε ένα σπίτι και μετά να αποκτούσαμε παιδιά» λέει ο Michael.

«Ο Liam είναι οκτώ χρονών και σε λίγα χρόνια θα είναι στην ηλικία που τον κάναμε εμείς. Όταν έρθει η ώρα θα του πω να μη βιαστεί, να σπουδάσει, να πάει στο πανεπιστήμιο και να κάνει οικογένεια όταν θα είναι ικανός να τους παρέχει όσα χρειάζονται και περισσότερα από μπορέσαμε εμείς να τους προσφέρουμε» πρόσθεσε.






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment