Monday, February 6, 2012

Φυλάκιση 17 χρόνων για το θάνατο του 29χρονου διανομέα φαγητού

Ένοχους έκρινε το δικαστήριο τον 25χρονο και τον πατέρα του, για την υπόθεση του θανάτου του 29χρονου διανομέα φαγητού, στην συμβολή των λεωφόρων Ικάρου και Καζαντζίδη, το 2008, στο Ηράκλειο. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον νεαρό για διατάραξη της....




ασφάλειας συγκοινωνιών με ενδεχόμενο δόλο, από τον οποίο προήλθε θάνατος και του επέβαλε ποινή 17 χρόνων, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Στον πατέρα του κατηγορούμενου επιβλήθηκε ποινή δύο ετών για την κατηγορία της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία. Η υπεράσπιση ζήτησε να αναγνωριστούν στον 25χρονο τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας, ωστόσο το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε τα ελαφρυντικά.

Για την υπόθεση να υπενθυμίσουμε ότι ο νεαρός μετά από επικίνδυνους ελιγμούς με αυτοκίνητο 4Χ4 στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από καταδίωξη αστυνομικών, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και παρέσυρε τον διανομέα φαγητού. Ο πατέρας του, θέλοντας να σώσει το γιο του, εμφανίστηκε κατόπιν ως ο οδηγός του αυτοκινήτου. Όμως οι λιμενικοί που νωρίτερα είχαν επιδιώξει να σταματήσουν το όχημα, κατέθεσαν, από την πρώτη στιγμή, με σιγουριά ότι οδηγός δεν ήταν ο πατέρας, αλλά ένας νεαρός, τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν είδαν επειδή τα τζάμια του αυτοκινήτου ήταν φιμέ.

http://www.trelokouneli.gr/2012/02/17-29.html

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment