Tuesday, February 21, 2012

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 21 έως 23 Φεβρουαρίου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 21 έως 23 ΦεβρουαρίουΤι μας επιφυλάσσουν οι πλανήτες για το ερχόμενο τριήμερο; ...


Ο ξενοδόχος

Ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να σκεπάζει με το πέπλο του τις εξελίξεις και στην Παραμυθούπολή μας όλοι οι διακεκριμένοι πρωταγωνιστές είναι ευτυχισμένοι: Η ηρωική κυβέρνηση μας, οι πτωχοί τραπεζίτες αλλά και οι ευγενείς πιστωτές μας που τόσο πάσχισαν για το καλό τους.

Εδώ όμως είναι που ταιριάζει το «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει»...

Γιατί ανεξάρτητα με το αν εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που εξακολουθούμε τουλάχιστον να δαγκώνουμε σφιχτά το διαβατήριο για την Βασιλεία των Ουρανών (εκεί ως γνωστόν δεν έχει χρέη, παρά μόνον όνειρα κι ελπίδες), όλα αυτά που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup, δεν είναι παρά φρούδες ελπίδες.

Πλήρως ανεφάρμοστα -εκτός από δόλια- αφού πολύ σύντομα κάποιος απρόβλεπτος «ξενοδόχος» θα πιστοποιήσει πως κακώς δεν τον έχουν υπολογίσει. Οπότε ας περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο του σήριαλ «Σωτηρία χωρίς αναισθητικό».



Όταν το κενό δεν είναι και τόσο άδειο...

Την Τετάρτη στις 00:34 γίνεται η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου, για την επιρροή της οποίας όμως έχουν ήδη γράψει δύο εκλεκτοί συνάδελφοι. Και σε μένα δεν μένει παρά να επιβεβαιώσω το «ιδού έρχεται εν μέσω νεφελών», όχι ο Κύριος αλλά ο παμμέγιστος Ποσειδώνας. Όχι πως θα τον δούμε δηλαδή... Μόνον τις νεφέλες, τους καπνούς. την ομίχλη και τα ...φαντάσματα θα πάρουμε μυρωδιά -άντε και το μεθυστικό άρωμα του- αφού ο ίδιος προτιμά να μην εμφανίζεται μπροστά στο κοινό του, παρά μόνον μεταμορφωμένος σε ότι ποθεί η ψυχούλα του καθενός μας. Κι αν η φράου Μέρκελ οραματίζεται το Τέταρτο Ράιχ, εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να παίξουμε τον κόντρα ρόλο μας, κάνοντας αντίσταση με την αγάπη (προς εμάς, πρώτα-πρώτα) και όλα εκείνα τα ευγενή χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν εδώ και αιώνες τους πραγματικούς ανθρώπους από τους λάγνους πιστούς της εξουσίας. Εκείνη κι εκείνοι προσδοκούν μάταια την αιωνιότητα της ισχύος τους αλλά εμείς κρατάμε στο χέρι μας την μαγική δύναμη που μεταμορφώνει το τίποτα σε όλον, το κενό σε δημιουργική μήτρα, έτσι χωρίς κανένα «πρωτογενές πλεόνασμα», χωρίς PSI, χωρίς ελλείμματα -δημοσιονομικά ή καρμικά- και κυρίως χωρίς την δυστυχία του να είσαι δέσμιος μιας κτητικής μανίας.



Ευκαιρία λοιπόν να αναζητήσουμε το θαύμα -αυτό που όλο μας νουθετούν πως δεν υπάρχει κι όλο διαψεύδει τους αρνητές του. Γιατί κι εσείς ξέρετε ενδόμυχα -μερικές φορές το ψιθυρίζετε στην μυστική κρυψώνα σας- πως ότι ευχόμαστε από καρδιάς, αργά ή γρήγορα το παθαίνουμε κι ας είναι όλες οι συνθήκες αντίξοες.

Ο Ποσειδώνας έχει τον τρόπο του κι εμείς δεν έχουμε παρά να αφεθούμε με εμπιστοσύνη στα χέρια του, να κολυμπήσουμε στην συμπαντική ενότητα και να αφουγκραστούμε την αλήθεια μας, την εσωτερική φωνή μας, τον φύλακα άγγελο μας, ακόμη κι όταν οι γύρω μας ουρλιάζουν «μα τι κάνει ο τρελός»;

Λάθος στο λάθος, εκεί που το χάος δείχνει να πυκνώνει, αποκαλύπτεται ότι φτάσαμε στον προορισμό μας από έναν δρόμο που η λογική μας ποτέ δεν θα χάραζε γιατί για εκείνην θα ήταν ένα ακόμη «λάθος».



Έρωτας ή πόλεμος;

Όμως ο παράξενος ταξιδιώτης που μας διδάσκει πως η αλήθεια μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα βουνό με λάθη, δεν είναι μόνος στην πλανητική μας συντροφιά.

Ο Άρης αποφάσισε κι αυτός να κάνει αισθητή την παρουσία του, υλοποιώντας κατά γράμμα το «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος».

Οι αντιθέσεις του με τον Ερμή αλλά και την αστρική Δήμητρα στρώνουν τον δρόμο μας με... καρφιά, λακκούβες, και «σαμαράκια», ικανά να ανεβάσουν την αδρεναλίνη μας στα ύψη. Παντού παραμονεύει ο «εχθρός». Εκείνος ή εκείνη που μας έχει βάλει στο μάτι και τώρα ήρθε η ώρα να λογαριαστούμε. «Βγες έξω ρε, αν είσαι άντρας»! Κι ας πρόκειται μόνο για μια μύγα που τόλμησε να καθίσει στο σπαθί μας...

Κοψίματα, καψίματα, πρηξίματα και φλεγμονές είναι επίσης στο πρόγραμμα και γι’ αυτό τα αντανακλαστικά και οι αντοχές μας έχουν τον πρώτο λόγο.



Τα τέσσερα μεταβλητά ζώδια (Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι) έχουν πάρει ήδη τις προσκλήσεις του σε αυτήν την άσκηση ετοιμότητας, που μερικές φορές μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματική μάχη. Και το σημαντικό εδώ είναι πως οι φαινόμενοι ως «εχθροί» μας δεν είναι παρά παραπονιάρικα «παιδιά» που ίσως κάποτε να αδικήσαμε. Ο φίλος, ο σύντροφος, ο περαστικός, ο ίδιος μας ο εαυτός. Γι’ αυτό ας είμαστε ευγενικοί απέναντι στην ορμή τους. Ας προτάξουμε το φιλότιμο πριν την κοφτή διαταγή που δεν δείχνει παρά την δική μας αδυναμία να συμφωνήσουμε με τον καθρέπτη της ψυχής μας. Ανταγωνιστές, βάρβαροι και άξεστοι που «τυχαίνει» να συντροφεύουν την καθημερινότητα μας, δεν είναι παρά η δική μας δύναμη που εγκλωβισμένη στο κλουβί της σαν θηρίο αναζητά τον τρόπο για να την αγαπήσουμε. Από εμάς περιμένει να διδαχτεί, αφού εμείς είμαστε που την αφήσαμε τόσο καιρό δέσμια των πρέπει μας.

Ένα χάδι, μια αγκαλιά αντί για την γροθιά, αυτό αξίζει να δοκιμάσουμε στον μικρόκοσμο μας, αφού η βία ξυπνά τη βία. Κι αν θυμώσουμε, αν εκνευριστούμε, αν ανταλλάξουμε λόγια βαριά δεν πειράζει, πάντα υπάρχει χώρος για μια συγγνώμη κι ένα γέλιο που αυτός ο «μασκαράς» ο Άρης μας τούμπαρε πάλι με τα κόλπα του.



Ίσως όμως αυτό να μην φτάσει.

Ο Άρης είναι ενέργεια και πάντα μπορούμε να θυμόμαστε πως εκείνο που μας ζητάει είναι να την μετατρέψουμε σε έργο, σε δράση. Διαφορετικά θα συνεχίζει να μας γυροφέρνει, να μας ...τσιμπάει και να μας βάζει τρικλοποδιές, έτσι «δι’ ασήμαντον αφορμήν».

Οι κατασκευές, τα σπορ, η γυμναστική και φυσικά το σεξ είναι τα αγαπημένα του πεδία, οι αρένες που ιδροκοπά και επιβεβαιώνει την ύπαρξη του. Ας του δώσουμε λοιπόν μια ακόμη ευκαιρία να δείξει τον καλύτερο του εαυτό, μακριά από άσκοπες επιδείξεις μαγκιάς στο δρόμο ή απέναντι σε υποθετικά ανίσχυρους, «στόκους» και απόμαχους συνοδοιπόρους της ζωής. Γιατί εκεί ο αόρατος «Καίσαρας» είναι πάντα πρόθυμος να στρέψει τον αντίχειρα του προς τα κάτω...



astrology.gr



ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment