Tuesday, February 28, 2012

29 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

29 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει στο προσκήνιο θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων
...

Ο τρόπος που θα μιλήσετε, θα κινηθείτε και θα εκφραστείτε θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη υποθέσεων που σας ενδιαφέρουν. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα και να αντεπεξέλθετε εξίσου καλά σε όλα.







Κριός



Σήμερα, κάποιοι θέλουν τη βοήθειά σας ή επιθυμούν να μεσολαβήσετε για ένα τους ζήτημα. Αποφύγετε να αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε και μην υποσχεθείτε πράγματα που δεν περνούν από το δικό σας χέρι. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ ζητά να του αφιερώσετε χρόνο και να ασχοληθείτε μαζί του. Μια έξοδος ή μια ενδιαφέρουσα συζήτηση θα κάλυπτε τις ανάγκες του. Οι γεννημένοι του 1963, μην αναλάβετε ευθύνες που μπορούν να σας εκθέσουν.







Ταύρος



Με τη Σελήνη στους Διδύμους δραστηριοποιήστε, προκειμένου μέσω της καλής επικοινωνίας να αυξήσετε τις πηγές εσόδων σας. Μέσα στη σχέση προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, αποφεύγοντας να ανακυκλώνετε ιστορίες που έχουν τελειώσει. Επαγγελματικά, δείξτε τι μπορείτε να πετύχετε, χωρίς δισταγμούς και οπισθοχωρήσεις. Οι γεννημένοι του 1973 θα δώσετε τέλος σε μια φιλική σχέση.







Δίδυμοι



Πολλές μετακινήσεις και τηλεφωνήματα αλλάζουν το σημερινό σας πλάνο και σας κάνουν να τρέχετε, προκειμένου να προλάβετε εκκρεμότητες που πρέπει να έρθουν σε πέρας σήμερα. Αισθηματικά, δείχνετε ένα άλλο πρόσωπο που ξαφνιάζει ενώ συμβάλλει στο να γίνει η σχέση πιο λειτουργική. Μια μέρα που πρέπει να πείτε περισσότερα «όχι» και λιγότερα «ναι». Οι γεννημένοι του 1985 θα αναπροσαρμόσετε τα σχέδιά σας για χάρη της δουλειάς.







Καρκίνος



Πολλές οι σκέψεις σας και δεν μπορείτε να τις βάλετε σε τάξη. Ορισμένα από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας δεν σας βρίσκουν σύμφωνους άλλα δεν μπορείτε να δώσετε και λύση. Επαγγελματικά, αποφύγετε να ενημερώσετε για κάποια οικογενειακά σας προβλήματα γιατί θα έρθετε τελικά σε δύσκολη θέση. Αισθηματικά, ίσως σήμερα δεν λάβετε τη στήριξή που θα επιθυμούσατε. Οι γεννημένοι του 1961, αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές.







Λέων



Σήμερα, οι φίλοι δεν μπορούν να βοηθήσουν στα σχέδια σας γιατί έχουν δικά τους θέματα να τακτοποιήσουν. Αν και αρχικά θα ενοχληθείτε, στη συνέχεια θα διαπιστώσετε ότι και μόνοι σας μια χαρά τα καταφέρνετε. Αισθηματικά, αποφύγετε τις υπερβολές και την αυστηρή κριτική γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανκ. Κάποιο τηλεφώνημα θα σας επιφέρει μεγάλη χαρά. Οι γεννημένοι του 1974 θα αλλάξετε παρέες.







Παρθένος



Αν θέλετε σήμερα τα σχέδια σας να έχουν επιτυχία, πρέπει να έρθετε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους τη σωστή στιγμή. Αισθηματικά, εντοπίστε τυχόν λάθη και δείξτε διάθεση να τα διορθώσετε. Αυτό θα βοηθήσει τη σχέση ώστε να γίνει μια νέα και καλύτερη αρχή. Αποφύγετε να εστιάσετε περισσότερο από όσο χρειάζεται στις αποτυχίες γιατί αυτό θα σας πάει πίσω. Οι γεννημένοι του 1982 θα λάβετε κάποιο θετικό μήνυμα.







Ζυγός



Κάποια νομικά θέματα ή ζητήματα επικοινωνίας μπορεί σήμερα να σας απασχολήσουν και συνάμα να σας αποσυντονίσουν από μια σημαντική δουλειά. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ με την παρουσία του σας προσφέρει όσα θέλετε και προπάντων όπως τα θέλετε. Οικονομικά, θα επαναδιαπραγματευθείτε κάποιες συμφωνίες λόγω αλλαγής κάποιων δεδομένων. Οι γεννημένοι του 1965 θα ασχοληθείτε με μια εργασία της αρεσκείας σας.







Σκορπιός



Η ερωτική ζωή κυλά πιο ομαλά ενώ κάποιες αλλαγές και απρόοπτα σας προσφέρουν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Σε ορισμένες επαφές σας ίσως εκφραστείτε κάπως απόλυτα, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει αιτία για να μην πάνε τα πράγματα όπως τα υπολογίζατε. Οικονομικά, ίσως βιώσετε μια αναστάτωση. Οι γεννημένοι του 1986 θα θυσιάσετε τα θέλω σας για χάρη ενός επαγγελματικού στόχου.







Τοξότης



Σήμερα, είστε κάπως αγχωμένοι και αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στις σχέσεις σας με τους άλλους. Άλλα θέλετε να πείτε, άλλα λέτε και τελικά η συναισθηματική απόσταση διαδέχεται την ασυνεννοησία. Αισθηματικά, δεν νιώθετε σίγουροι για το τι θέλετε κι αυτό εκνευρίζει το σύντροφο σας. Οικονομικά, κάποια χρήματα που περιμένετε συνεχίζουν να καθυστερούν. Οι γεννημένοι του 1973 θα περιορίσετε τα έξοδα σας ακόμα περισσότερο.







Αιγόκερως



Οι σχέσεις με τους υφιστάμενους μπορούν σήμερα να γίνουν καλύτερες, αν δείξετε διάθεση να τους πλησιάσετε και να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν αμφότερους. Αισθηματικά, νιώθετε ότι θέλετε να ανακτήσετε το χαμένο χρόνο και να ζήσετε όσα έχετε χάσει. Ένα φιλικό πρόσωπο θα σας ζητήσει μια χάρη ή μια εξυπηρέτηση που, αν και μπορείτε, δεν θέλετε να κάνετε. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως απογοητευτείτε από κάποιες επαγγελματικές ειδήσεις.







Υδροχόος



Με πολύ κέφι και διάθεση να μεγαλουργήσετε ξεκινάτε τη σημερινή μέρα σας που υπόσχεται χαρά και ικανοποίηση. Στα αισθηματικά θέματα, ίσως φανείτε λιγότερο φιλελεύθεροι από όσο σας έχουν συνηθίσει οι άλλοι κι αυτό θα αποτελέσει αιτία για παρεξηγήσεις. Επαγγελματικά, βάλτε τάξη στα θέλω σας και όλα θα κυλήσουν καλά. Οι γεννημένοι του 1971 θα αντλήσετε κουράγιο και δύναμη από ένα ευτυχές γεγονός.







Ιχθύες



Σήμερα, δεν έχετε καμία διάθεση να λογομαχήσετε και να κάνετε πράγματα που έχουν σαν αποτέλεσμα να χάνετε την αξιοπρέπειά σας. Αντίθετα, πετάτε στα σκουπίδια σκέψεις και αισθήματα που σας τυραννούν και παραδέχεστε ότι το παραμύθι που ζούσατε δεν είχε το τέλος που ονειρευόσασταν. Επαγγελματικά, όσο πιο αντικειμενικές είναι οι κρίσεις τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα. Οι γεννημένοι του 1986 θα αναβάλλετε κάποια μετακίνηση ή κάποιο ταξίδι.

astrology.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment