Thursday, February 9, 2012

Απίστευτο :Γέννησε Στους -4 Βαθμούς Επειδή Οι Νοσηλευτές Δεν Της Άνοιξαν Την Πόρτα!

Απίστευτο! Μια έγκυος γέννησε έξω από το νοσοκομείο
στους -4 βαθμούς Κελσίου, αφού οι νοσοκόμες δεν άκουγαν το κουδούνι!…





Η Lisa McNeil έφερε στον κόσμο το παιδί της στα σκαλιά του μαιευτηρίου Victoria στο Kirkcaldy, Fife στην Σκωτία, ενώ περίμενε να την ανοίξουν την πόρτα! Και όλα αυτά σε μία από τις πιο κρύες νύχτες όλου του χρόνου!



Όσες φορές κι αν χτύπησε το κουδούνι κανείς δεν της απαντούσε. Έτσι καθοδηγούμενη από το μητρικό ένστικτο, κατέβασε τα εσώρουχά της και γέννησε μπροστά σε περαστικούς.



Την Lisa βοήθησε η 46χρονη μητέρα της Karen Barnes, η οποία χρησιμοποίησε την πλεκτή ζακέτα της προκειμένου να μην χτυπά το κεφαλάκι του νεογέννητου στο τσιμέντο. Η οικογένεια ισχυρίζεται πως περίμενε στους -4 έξι λεπτά, μέχρι που τελικά οι μαίες ήρθαν…



Το νοσοκομείο αναφέρει πως η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι οι γυναίκες πατούσαν το λάθος κουδούνι το οποίο ήταν αδύνατο να ακούσουν οι νοσηλευτές.



Επίσης η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει πως από την στιγμή που πατήθηκε το σωστό κουδούνι οι μαίες ήταν στο σημείο μέσα σε δύο λεπτά.



Όμως υλικό που συλλέχτηκε από τις κάμερες δείχνει πως μεσολαβούν το λιγότερο τρία λεπτά και 49 δευτερόλεπτα από την στιγμή που πατήθηκε το πρώτο κουδούνι μέχρι την ώρα που τελικά την βοήθησαν.



Εντωμεταξύ, 25 λεπτά πριν από την καθυστέρηση αυτή, το προσωπικό του νοσοκομείου την είπε πως πρέπει να μπει στο μαιευτήριο.



Το παιδί που έφερε στον κόσμο είναι υγιέστατο όμως η μαμά του περιγράφει όλο αυτό που έζησε σαν ένα ατελείωτο εφιάλτη…



«Ήταν σαν ταινία τρόμου… Πονούσα πολύ και αιμορραγούσα! Ήξεραν πως θα πάω να γεννήσω αλλά κανένας τους δεν άκουσε τα κουδούνια και τις κραυγές βοήθειας!» ανέφερε η LisaMcNeil.



star.gr






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment