Wednesday, February 22, 2012

5 τρόποι που μπορεί το Facebook να κάνει κακό στη σχέση σου


Σίγουρα σου ‘χει τύχει να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση απ’ το πουθενά στη σχέση σου και η αιτία να είναι το facebook
. Αν όχι, τότε πάλι με σιγουριά λέω ότι θα συμβεί. Ανακάλυψε τους 5 πιο συχνούς λόγους για του οποίους θα σου κάνει σκηνή, και θα φταίει το facebook.


Relationship status: single
Ενώ λοιπόν έχεις γνωρίσει μια κοπέλα, που σου αρέσει και της αρέσεις, έχετε βγει δυο-τρεις φορές, έχετε περάσει λίγο χρόνο μαζί και όχι μόνο, έρχεται η στιγμή της αλήθειας. Βλέπει ότι το status σου παραμένει single και έρχεται η αναμενόμενη σκηνή. Δεν είσαι σίγουρος για κάτι ακόμα για να το ανακοινώσεις σε όλους, αλλά εκείνη δεν υπάρχει περίπτωση να το σκεφτεί έτσι. Ο μόνος τρόπος να αποφύγεις την γκρίνια είναι να μην έχεις καθόλου πληροφορίες στο συγκεκριμένο πεδίο του προφίλ σου.



Άτυχες στιγμές
Αν η κοπέλα που βγαίνεις είναι φίλη σου στο facebook, τότε σίγουρα έχει δει αποτυχημένες φωτογραφίες σου από το παρελθόν. Δύο χρόνια πριν που είχες αυτό το απαίσιο κούρεμα, πέντε χρόνια πριν που πάλευες με την ακμή στο πρόσωπό σου, τρία χρόνια πριν διακοπές με τους κολλητούς που ήσουν λιώμα και δεν μπορούσες να σταθείς όρθιος. Οπότε μην μπεις στον κόπο να κρύψεις κάποια πράγματα από το παρελθόν σου(γιατί θα σε βγάλει ψεύτη), ούτε να παρεξηγηθείς αν ακούσεις κάποια στιγμή κανένα σχόλιο-σπόντα(γι’ αυτά που έκανες) σε κάνα καυγά.





Λάθος σελίδες
Τα γκρουπ που γίνεσαι μέλος, οι σελίδες που σ’ αρέσουν ή οι προτάσεις που στέλνεις στους φίλους σου, μπαίνουν όλα στο ειδικό τμήμα επεξεργασίας του μυαλού της που βγάζει τα συμπεράσματα για σένα. Όποτε αυτό που νόμιζες εσύ ότι ήταν ένα απλό κλικ για να υποστηρίξεις ένα φίλο, μπορεί ν’ αποδειχθεί ένα απλό κλικ που θ’ αδειάσει το κρεβάτι σου.



Χρονοκλέφτης
Είστε μια βδομάδα μαζί, βγαίνετε για καφέ κι εσύ συνέχεια τσεκάρεις από κινητό σου τι γίνετε στο facebook. Μπορεί να είσαι από αυτούς του κολλημένους που είναι συνέχεια στο facebook, και καλά κάνεις αν σ’ αρέσει, αλλά μια τέτοια συμπεριφορά δεν θ’ αρέσει καθόλου σ’ εκείνη. Οπότε χαλάρωσε λίγο με τις ώρες που περνάς στο διαδίκτυο και αφιέρωσε κάποιες από αυτές σ’ εκείνη.



Διαρρήκτης γραμματοκιβωτίου
Όχι δεν πρόκειται να έρθει σπίτι σου να τσεκάρει την αλληλογραφία σου, γιατί πολύ απλά πέρα από κάνα λογαριασμό της ΔΕΗ δεν πρόκειται να βρει τίποτα. Αλλά τι γίνετε με ηλεκτρονική σου αλληλογραφία. ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ν’ αποσυνδέεσαι από το λογαριασμό σου. Οκ, δεν είναι κατίνα, αλλά και μόνο που θα δει το προφίλ σου ανοιχτό να την κοιτά και να τις κλείνει πονηρά το μάτι, θα μπει στον κόπο να το ψάξει. Μπορεί να νομίζεις ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στα μηνύματά σου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έρθει.







ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment