Wednesday, February 15, 2012

Ποδήλατο αντί για σεξ προτιμά το 58% των γυναικών!


To 58% των γυναικώνπου συμμετείχαν σε έρευνα του αμερικανικού “ποδηλατικού” περιοδικού Bicycling Magazine απάντησαν ότι....


θα επέλεγαν το ποδήλατο αντί του σεξ αν έπρεπε να

αποχωριστούν μια από τις δύο “απολαύσεις” για διάστημα ενός μήνα. Αντίστοιχη απάντηση έδωσε και το 50% των ανδρών ποδηλατών

Οι συντάκτες του περιοδικού σχολίασαν πως το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης αποτελεί μια ένδειξη της αγάπης των δικυκλιστών για την ποδηλασία, σε βαθμό που να θυσιάζουν το σεξ.

Οι δημοσκοπήσεις του Bicycling Magazine για τις προτιμήσεις των ποδηλατών και τον τρόπο που “βλέπουν” τον κόσμο καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα: δραστηριότητες στη φύση ή σινεμά, φαγητό ή μόδα, κλπ.

Σε ερώτηση για ποια διασημότητα θα ήθελαν για παρέα, οι ποδηλάτισσες απάντησαν ότι θα τους άρεσε να κάνουν βόλτα μαζί με τον Πάτρικ Ντέμπσεϋ, ενώ οι ποδηλάτες επέλεξαν τη Ζιζέλ Μπούντχεν.

Η πλειονότητα των γυναικών που απάντησαν στο Bicycling Magazine προτιμά τους ποδηλάτες με ξυρισμένα πόδια,το 73% των συμμετεχόντων στην έρευνα κάνει ποδήλατο για διασκέδαση, ενώ το 67% για να αντιμετωπίσει το άγχος.

econews





ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment