Sunday, February 19, 2012

Αποκτήστε μοναδικό στιλ σε 5 βήματα...

Οι γυναίκες συχνά αναρωτιούνται πως θα αποκτήσουν το δικό τους ξεχωριστό στιλ.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κατανοήσετε ότι δε χρειάζεται να ακολουθείτε φανατικά τη μόδα. Στην πραγματικότητα, το στιλ έχει να κάνει περισσότερο με τη μοναδικότητα, βοηθάει στην αποκάλυψη του χαρακτήρα του ανθρώπου, τη διάθεσή του, ακόμα και τα όνειρά του.

Βήμα 1ο: Ενημερωθείτε

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε κάτι καινούργιο είναι να ακολουθήσετε καλά παραδείγματα. Αρχικά μπορείτε να παρατηρείτε κάποιες γυναίκες που θεωρείτε ωραία ντυμένες, πως διαλέγουν και πως συνδυάζουν τα ρούχα τους ή απλά ξεφυλλίστε περιοδικά μόδας και πάρτε ιδέες.

Βήμα 2ο: Αναθεωρήστε

Το δεύτερο βήμα περιλαμβάνει μία εξονυχιστική ματιά στη ντουλάπα σας. Ξεφορτωθείτε όλα τα παλιά ρούχα που δε φοράτε εδώ και χρόνια γιατί το σίγουρο είναι πως δε θα τα φορέσετε ποτέ. Απλά πάρτε το επιτέλους απόφαση και δώστε τα!

Βήμα 3ο: Αρχίστε με τους ασφαλείς συνδυασμούς

Αν δεν είστε αρκετά σίγουρη για τους σωστούς συνδυασμούς, η καλύτερη επιλογή είναι τα κλασικά χρώματα: μαύρο-μαύρο, μαύρο-άσπρο, γκρι-άσπρο και μονόχρωμα κομμάτια. Επιπλέον, πρέπει να τσεκάρετε ποια χρώματα και ποιο στιλ ρούχων σας ταιριάζει. Δε χρειάζεται να προσθέτετε περιττές λεπτομέρειες σε έναν τέλειο συνδυασμό.

Βήμα 4ο: Βρείτε τι σας ταιριάζει

Είναι πολύ σημαντικό να βρείτε ποιο είδος ρούχων σας ταιριάζει απόλυτα. Μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε είδη ρούχων που δεν έχετε συνηθίσει να φοράτε. Νέα χρώματα ή μοντέρνα σχέδια θα σας βοηθήσουν σε αυτό, αρκεί να μη βάζετε περιορισμούς.

Βήμα 5ο: Πειραματιστείτε

Μόλις φτάσετε στο σημείο που θα αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, ξεκινήστε να πειραματίζεστε. Κάντε δοκιμές στην εικόνα σας με ασυνήθιστους συνδυασμούς.

Το να αποκτήσετε το δικό σας στιλ είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Τα ρούχα σας πρέπει να συμβαδίζουν με όλη την εικόνα σας: το μακιγιάζ, τα μαλλιά, τα αξεσουάρ και το σημαντικότερο απ’ όλα πρέπει να αντανακλούν την προσωπικότητά σας.

Καλή επιτυχία!

beautetinkyriaki


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment