Friday, February 17, 2012

5 σέξι μπελάδες & η πικάντικη λύση τους



Είτε είστε στην αρχή της σχέσης σας,
είτε έχετε διανύσει χιλιόμετρα ερωτικού πάθους, υπάρχουν κάποιοι μπελάδες που ούτε και η πιο σεξουάλα γυναίκα δεν θα μπορούσε να λύσει εύκολα στο κρεβάτι της.

Δες πως θα διαχειριστείς..
έξυπνα και σεξουαλικά ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις του στο σεξ!


1. Θέλει να κάνετε σεξ βάσει του δικού του προγράμματος:
Πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να φεύγεις διαρκώς αργοπορημένη για τη δουλεία, να ξυπνάς μέσα στον ύπνο σου γιατί εκείνη την ώρα επιστρέφει από το ξενύχτι του κι έχει... μια φούντωση, μια φλόγα! Και δεν είναι μόνο αυτό- τα ερωτικά του χτυπήματα συμβαίνουν σε ανύποπτο χρόνο και ψάχνεσαι σαν άλλη Βίκυ Σταυροπούλου να θυμηθείς αν έχεις ξυρίσει πόδια, αν έχεις βάλει το καλό σου το εσώρουχο και σε ποιό ντουλάπι έχεις κρύψει τα προφυλακτικά.

Πώς θα το διαχειριστείς: το σίγουρο είναι πως με τα αντίστοιχα αντίποινα (να τον ξυπνάς εσύ για να το κάνετε όποτε σε βολεύει) ο καλός σου όχι μόνο δεν θα καταλάβει πόσο σε κουράζει, ίσα ίσα θα το διασκεδάσει! Και επειδή στις μέρες μας δύσκολα βρίσκεις αρσενικό που να θέλει να το κάνετε παντού και πάντα, έσω προετοιμασμένη (πλυμένη και με τα καλά σου τα εσώρουχα) γιατί τέτοια χαρά πρέπει να την γιορτάζεις καθημερινά! Άσε τη γκρίνια!


2. Όταν έχεις περίοδο, έχει τις περισσότερες ορμές:
Κάθε φορά που πρέπει να βγεις εκτός ερωτικού παιχνιδιού, αυτές τις ρημάδες 5 μερούλες το πολύ, η σεξουαλική του διέγερση δεν έχει προηγούμενο. Εσύ τσαντίζεσαι, θυμώνεις, σκας και τον κατηγορείς πως το κάνει επίτηδες!

Πώς θα το διαχειριστείς: αντί να σε απασχολεί η αντίδρασή του, φρόντισε να κάνεις τις ημέρες αυτές του μήνα, αξέχαστες για εκείνον. Τρελό ερωτικό μασάζ, απίθανο στοματικό και οι καλύτερες ''χειρωνακτικές'' εργασίες, θα τον κάνουν να παρακαλάει να έρθουν οι μέρες αυτές. Τώρα, αν στο παιχνίδι μπει και το σεξ στις δύσκολες ημέρες, σκέψου το καλά: η υγιεινή σου πρέπει να μπει πάνω απ' όλα! Αν πάλι διαχειριστεί σωστά τις δύσκολες μέρες, ζήτα ανταλλάγματα στις άλλες, τις πιο εύκολες!


3. Εσύ δεν θέλεις να ακούσεις για κατάποση σπέρματος κι εκείνος δεν βλέπει κάτι κακό σε αυτήν!
Η ανταλλαγή σωματικών υγρών κατά την ερωτική επαφή είναι κάτι συνηθισμένο. Τώρα, αν μπεις στη διαδικασία να εξηγήσεις γιατί έχει πάθει τέτοια εμμονή με την κατάποση των χυμών του, ίσως πρέπει να βρεις την άκρη του νήματος στις χιλιάδες ταινίες πορνό που είδε από την εφηβεία του μέχρι σήμερα, όπου η κατάποση σπέρματος θεωρείται κάτι απλό και δεδομένο.

Πώς θα το διαχειριστείς: μην υπερβάλλεις σχετικά με το όλο ζήτημα! Μπορείς ωραιότατα να κρατήσεις το σπέρμα στο στόμα και να σπεύσεις στην τουαλέτα να το ξεφορτωθείς. Μπορείς επίσης την τελευταία στιγμή να δώσεις την ηδονή στο στήθος σου. Αν πάλι θέλεις να το κάνεις all the way out, ενημερώσου σχετικά με τις τακτικές, την βελτίωση της γεύσης και τα άπαντα για το σπέρμα στα σχετικά άρθρα που θα βρεις παρακάτω!


4. Θέλει να σε βλέπει να ικανοποιείσαι μπροστά του αλλά εσύ δεν θέλεις ούτε λαμπάκι ανοιχτό όσο κάνετε σεξ:
Εσύ ντρέπεσαι όσο δεν πάει στο σεξ και προτιμάς να το κάνεις με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά αλλά εκείνος θέλει να σε βλέπει καλά καλά την ώρα που το κάνετε και σε πιέζει να αυνανιστείς μπροστά του.

Πώς θα το διαχειριστείς: μην ξεχνάς πως η διέγερση στα αρσενικά είναι θέμα οπτικού ερεθίσματος πάνω απ' όλα. Κοινώς ο καλός σου θέλει να βλέπει. Δοκίμασε να ξεπεράσεις το άγχος του γυμνού, κάνοντάς του ένα ωραίο στριπτίζ και κατόπιν και μόλις νιώσεις άνετα, περνάς και στο παρασύνθημα. Αν ντρέπεσαι υπερβολικά πολύ, απλά κλείσε τα δικά σου μάτια και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο!


5. Το πρωκτικό μπήκε στην ημερήσια διάταξη του σεξ, αλλά εσύ δεν κατάλαβες πως και γιατί:
Μετά από μπόλικη σκέψη και αρκετή πίεση από την μεριά του, ενέδωσες και άφησες ανοιχτή την πίσω πόρτα. Από τότε, ο καλός σου θέλει να κάνετε διαρκώς πρωκτικό σεξ, κάτι που εσύ ούτε δεν θέλεις, ούτε και δεν απολαμβάνεις!

Πώς θα το διαχειριστείς: στην προσπάθειά σου να τον ικανοποιήσεις., μάλλον έδειξες υπερβολικό ζήλο για το πρωκτικό σεξ και πιθανότατα άφησες να εννοηθεί πως πολύ ευχαριστήθηκες το σεξ της πίσω πόρτας. Μέγα λάθος. Είναι πολύ σημαντικό να του εξηγήσεις πως ακόμα και το πρωκτικό σεξ χρειάζεται τα απαραίτητα tips, προκαταρκτικά και βοηθήματα για να γίνει κάπως ευχάριστο και για σένα! Επίσης, μπορείς να του δείξεις πόσο πολύ σου αρέσει και απολαμβάνεις κυρίως το κολπικό σεξ για να επιστρέψετε σιγά σιγά σε εκείνο!

tragiko





ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment