Tuesday, February 21, 2012

Έδωσε 960 φορές εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης και τελικά το πήρε!

Ο «επιμένων νικά» και το αποδεικνύει η 69χρονη Τσα από τη Νότια Κορέα
, η οποία έδωσε 960 φορές εξετάσεις προκειμένου να πάρει το δίπλωμα οδήγησης το οποίο, όπως απέδειξε,
τόσο πολύ επιθυμούσε.

Η Τσα, έμεινε μετεξεταστέα όχι μία, όχι δύο, όχι δέκα, ούτε και εκατό, αλλά 949 φορές στις γραπτές εξετάσεις για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη συντήρηση του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την ίδια, της ήταν παντελώς αδύνατο να καταλάβει την ορολογία και έτσι αναγκάστηκε να βασιστεί στην απομνημόνευση. Αλλά φαίνεται ότι ούτε και αυτό ήταν το φόρτε της… Την 950η πάντως φορά κατάφερε να απαντήσει σωστά στις 60 από τις 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και να περάσει με επιτυχία (;) τις εξετάσεις.

Δεύτερο εμπόδιο που είχε να αντιμετωπίσει και να φθάσει επιτέλους στο στόχο της ήταν… το τεστ οδήγησης. Το εξεταστικό σύστημα εκεί, απαιτεί οι εξεταζόμενοι να περνούν από δύο τεστ πορείας. Η Τσα κόπηκε τέσσερις φορές στο καθένα! Συνολικά δηλαδή, έδωσε 960 φορές εξετάσεις και ξόδεψε για τα εξέταστρα 3.800 δολάρια, αφού για κάθε τεστ πλήρωνε πέντε δολάρια.

Όταν η Τσα, της οποίας το όνομα στη γλώσσα της σημαίνει «όχημα», πήρε επιτέλους το δίπλωμά της τον προηγούμενο Μάιο και γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία, ζήτησε από τον κόσµο να της στείλει συγχαρητήρια μέσω του ίντερνετ. Τα μηνύματα που δέχθηκε ήταν χιλιάδες και για το λόγο αυτό η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να της κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο αξίας 16.800 δολαρίων όπως επίσης να την επιλέξει ως το κεντρικό πρόσωπο της τηλεοπτικής της καμπάνιας .


iefimerida.gr

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment