Sunday, February 5, 2012

Σεξ: Τα λάθη που αποφεύγει η ατσίδα στο κρεβάτι


Σίγουρα υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά
στη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού.Από το να σπάσει το προφυλακτικό, να μπλεχτούν τα μαλλιά σου στο στόμα σου την ώρα που επιδίδεσαι σε ένα ωραιότατο στοματικό μέχρι να σου φύγουν κάποια αέρια τη στιγμή που δεν πρέπει.
Κάποια απρόοπτα στο σεξ σίγουρα δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Ακόμα κι έτσι όμως και εφόσον είσαι ατσίδα στο κρεβάτι, μπορείς να αποφύγεις τα χοντρά λάθη και να γίνεις το ονειρεμένο θηλυκό στο κρεβάτι κάθε άντρα!

Aν είσαι ατσίδα:
Α. Δεν περιμένεις να διαβάσει το μυαλό σου για να καταλάβει τι θέλεις να σου κάνει:Είναι προφανές πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετική χημεία στο κρεβάτι. Με κάποιο αγόρι μπορεί να μην προλάβετε να ανοίξετε την εξώπορτα από το πολύ πάθος ενώ με κάποιον άλλο μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε δύο και τρεις φορές μέχρι να δεις αστεράκια.Αυτό που οφείλεις εσύ να κάνεις, είναι να διατηρήσεις την καλή σας επικοινωνία και στο σεξ Καθοδήγησε τον στα σημεία κλειδιά που διαθέτεις ενώ ζήτα του να σου ανοίξει την πόρτα και στα δικά του καυτά λημέρια.Σε μια υγιή σχέση το σεξ πρέπει να γίνεται καλύτερο με τον καιρό και όχι να βαλτώνει.

Β. Μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί του από την πρώτη εβδομάδα:Λίγο η Σαμάνθα Τζόουνς και το ''Sex and the City'', λίγο η υπερτίμηση του σεξ στα μίντια, έχεις φτάσει να πιστεύεις πως το καλό σεξ θα δώσει το πιστοποιητικό στη σχέση σας για να περάσετε στην επόμενη πίστα.Το ζητούμενο είναι να κάνεις όσα ευχαριστούν εσένα χωρίς να έχεις δεύτερες σκέψεις. Το ότι του κάνεις τέλειο στοματικό από το πρώτο τέταρτο γνωριμίας, σίγουρα δεν θα τον πείσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί σου.Και προς Θεού μην πιστέψεις πως θα πει ''ουαουυυυ'' που κρυβόταν αυτή η σεξοβόμβα, απλά και μόνο επειδή θα δείξεις ανοιχτή σε όλα τα σεξουαλικά του πειράματα από την πρώτη στιγμή. Τουναντίον! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πειραματιστείς σιγά σιγά μαζί του, χτίζοντας παράλληλα με το απόλυτο σεξ και το απαραίτητο συναισθηματικό δέσιμο.

Γ. Δεν χρησιμοποιείς το σεξ ως όπλο υποταγής του:Κάποια κορίτσια σαφώς έχουν μπερδέψει το σεξ με την εξουσία. Ναι, σίγουρα, το καλό σεξ μπορεί είναι απαραίτητο στοιχείο μιας σχέσης αλλά από τη στιγμή που το χρησιμοποιείς για να σώσεις τη σχέση, εκεί το πράγμα χαλάει. Δεν θα σε βοηθήσει και πολύ το να επιδίδεσαι σε αεροπλανικά σεξουαλικά κόλπα κάθε φορά που πρέπει να τα βρείτε μετά από έναν καυγά.

Δ. Δεν προσποιείσαι πως ολοκληρώνεις:Εντάξει μπορεί να είσαι κουρασμένη, να έχεις πονοκέφαλο, να περιμένεις περίοδο, αλλά το να μπεις στη διαδικασία να το κάνετε, απλά για να πεις ακόμα μια φορά ψέματα για τον οργασμό σου, είναι πολύ κρίμα. Σκέψου πως παραπλανώντας τον πως τάχα ολοκληρώνεις σούπερ γουάου κάθε φορά, εκείνος θα επαναπαυθεί κι εσύ δεν θα δεις ποτέ χαρά... εκεί χαμηλά.

Κάντο:
* Ένα ερωτικό μασάζ
* Ένα χορταστικό στριπτίζΜην:
*Σταματάς τη στιγμή που το απολαμβάνει περισσότερο
*Μην ανοίγεις σοβαρές συζητήσεις τη στιγμή που είναι κοντά στο να ολοκληρώσει.
*Μην εμφανίζεσαι με τη βράκα της γιαγιάς μπροστά του (ο ερωτισμός μεταξύ σας θα πάει μακρινό ταξίδι!).
himaira

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment