Friday, February 3, 2012

Εθισμός Στις Ροζ Ιστοσελίδες Στους Ενήλικες


Αυξάνεται ο αριθμός των εξαρτημένων από το πορνογραφικό υλικό


Χάθηκε το μέτρο στους ενήλικες όσον αφορά την περιήγηση στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϊ τρεις στις δέκα γυναίκες και επτά στους δέκα άντρες επισκέπτοναι σελίδες με πορνογραφικό υλικό.


Αυτό το φαινόμενο, σύμφωνα με τους ερευνητές πραγματοποιείται συστηματικά.
Ο επικεφαλής της μελέτης, Gomathi Sitharthan, δήλωσε: «Το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο είναι ένα μεγάλο πρόβλημα όταν άνθρωποι “κολλούν” και περνούν 16 με 18 ώρες την ημέρα βλέποντας πορνό, χωρίς να κάνουν οτιδήποτε άλλο. Αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις στις προσωπικές τους σχέσεις, στη δουλειά τους, στις σπουδές και στα οικονομικά».

Τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με την έρευνα, ο αριθμός, αυτών που ζητάνε τη βοήθεια συμβούλων για να απεξαρτηθούν από το διαδικτυακό πορνό, γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα. Μπορεί να είναι φοιτητές, δάσκαλοι ή δικηγόροι.
Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι ζητάνε βοήθεια για κάποιο άλλο πρόβλημα, αλλά μετά από δύο ή τρεις συνεδρίες αποκαλύπτεται ο εθισμός στο πορνογραφικό υλικό του διαδικτύου.






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment