Wednesday, February 22, 2012

Ζωή μέσα από μία τραγωδία

http://www.newsbeast.gr/files/temp/5E173CEA4C2E1D430E0C69694646148E.jpgΗ οικογένεια του 36χρονου Γερμανού θα δωρίσει τα όργανά του...
Ζωή σε τέσσερις συνανθρώπους μας αναμένεται να δώσει ο 36χρονος Γερμανός, ο οποίος αποπειράθηκε τη Δευτέρα το πρωί να σκοτώσει στο Ηράκλειο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, κλινικά νεκρός.







Ο πατέρας του 36χρονου μετέβη χθες το βράδυ από τη Γερμανία, και αφού οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως ο γιος του είναι εγκεφαλικά νεκρός, συμφώνησε να δωρήσει τα όργανά του.





Ήδη υπάρχει ετοιμότητα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο προκειμένου οι αερογέφυρες που θα στηθούν, να βοηθήσουν αποφασιστικά συνανθρώπους μας.





Με την αερογέφυρα που στήνεται από το Ηράκλειο, αναμένεται μέχρι το βράδυ, η μεν καρδιά να φθάσει σε ασθενή στο Ωνάσειο, τα μεν νεφρά στο Λαϊκό Νοσοκομείο, το συκώτι στο Ιπποκράτειο, ενώ οι πνεύμονες θα μεταμοσχευθούν σε ασθενή σε νοσοκομείο στο Παλέρμο της Ιταλίας.

24ωρο

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment