Wednesday, February 1, 2012

Δείξε μου τις φίλες σου να σου πω ποια είσαι


Τρεις τύποι κοριτσιών που μπορούν να σου στοιχίσουν τη σχέση σου.

Μπορεί να γνωριστήκατε στις διπλανές θερμοκοιτίδες, να ανταλλάσσατε μικρές pampers και να μάθατε μαζί κουτσό και σκοινάκι, αλλά όσες Barbie και να έχετε χτενίσει πλάι στην παιδική σας κολλητή φίλη κάποια μέρα έρχεται η ώρα που ο τωρινός της βίος...
σβήνει σα blanco τις αναμνήσεις σας και την τοποθετεί στην άκρη, για το καλό το δικό σας και της σχέσης σας.

Προσέξτε τους παρακάτω τύπους γυναικών και αν τυχαίνει να συναναστρέφεστε κάποιον από αυτούς το καλό που σας θέλουμε πάρτε τα μέτρα σας πριν πάρει ο καλός σας τα «βουνά».

Το «γερό ποτήρι» είναι εκείνη η φίλη σας που ξεκινάει κάθε αφήγηση λέγοντας, «καλά τότε ήμουν κομμάτια, εκείνο το βράδυ είχα γίνει τύφλα, δε θυμάμαι τίποτα τα είχα τσούξει» και άλλα συναφή. Το κορίτσι του αλκοόλ και του οινοπνεύματος λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη ωρολογιακή βόμβα. Στην αρχή είναι ευχάριστη, μετά τα πρώτα δύο ποτά γίνεται χαρούμενη και στο δωδέκατο υποβρύχιο έχει πλέον κρεμαστεί πάνω στο διπλανό της στη μπάρα, έχει μπουρδουκλωθεί μέσα στην τουαλέτα ή έχει πνίξει με το στήθος της το αγόρι σας λέγοντάς του ασυναρτησίες.
Η μόνη λύση για εσάς και την ψυχική σας υγεία είναι το απλούστατο, «block- delete».

Η «frenemie» είναι η εκπρόσωπος της γνωστής και ως λυκοφιλίας. Θα σου πει πάντα πόσο όμορφη είσαι, πόσο αδυνάτισες και πόσο πετυχημένο είναι αυτό το ξανθό ντορέ, σαντρέ, λαδί που μόνο ο δικός σας κομμωτής επιτυγχάνει με αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα.
Προσοχή μόνο μη της γυρίσετε την πλάτη, γιατί τόσο καιρό δίπλα σας έχει μαθητεύσει με την καλύτερη και τώρα ήρθε η ώρα να σας δείξει τα νύχια της. Μην την προσβάλλετε, μην την ξεσκεπάσετε, απλά απομακρυνθείτε διακριτικά και βρείτε τις πιο έξυπνες δικαιολογίες για να αραιώσετε τη συναναστροφή σας.

Η «drama queen» είναι η εκδοχή της Μάρθας Βούρτση στις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες, της Ζωής Λάσκαρη στον «Κατήφορο» και της Αλίκης στο «Ένα αστείο κορίτσι». Όλοι την κοροϊδεύουν, όλοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν, οι μισοί το καταφέρνουν πράγμα που την καταρρακώνει και οι υπόλοιποι ούτε που ασχολούνται μαζί της, κάτι που την ταπεινώνει εξίσου.
Όσο και να προσπαθείτε να της κάνετε τον ψυχολόγο, χάνετε απλά το χρόνο σας. Αγαπήστε τη όπως είναι, αλλά πάρτε μικρές και προσεκτικές δόσεις από την παρουσία της για να μην πάτε από «υπερβολική δόση».





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment