Friday, February 10, 2012

Ποιες είναι οι τροφές με μηδενικές θερμίδες;



Θέλετε να χάσετε γρήγορα κιλά και δεν τα καταφέρνετε; Αν νομίζατε πως μόνο το νερό και ο αέρας ο κοπανιστός έχουν μηδέν θερμίδες, τότε να ξέρετε πως κάνετε λάθος...


Υπάρχουν κάποιες τροφές που ναι μεν έχουν θερμίδες, αλλά ο τρόπος με τον οποίο είναι κατανεμημένες οι βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά ακυρώνουν την αξία τους μετατρέποντάς τες σε μηδενική. Επομένως, μπορείτε να φάτε όση ποσότητα θέλετε, χωρίς φόβο μη βάλλετε παραπανίσια κιλά.

Όπως καταλαβαίνετε, η πίτσα, το σουβλάκι, το χάμπουργκερ και οι σοκολάτες δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Αντίθετα, φρούτα και λαχανικά θεωρούνται ιδανικά για μία ισορροπημένη διατροφή που θα μας εξασφαλίσει ενέργεια χωρίς περιττές θερμίδες. Σημειώστε λοιπόν: λάιμ, αγγούρι, σκόρδο, πράσινα φασόλια, ραπανάκια, μανιτάρια, ντομάτες, λεμόνι, παντζάρια, καρότα, κουνουπίδι, ραδίκια, μήλα, σπαράγγια, κολοκυθάκια, σέλινο, λάχανο, μαρούλι, πιπεριές τσίλι, κρεμμύδια, βατόμουρα, καρπούζι, πορτοκάλια, πεπόνι, ανανάς, ροδάκινα, παπάγια, φράουλες, μάνγκο και σμέουρα. Γευτείτε τα χωρίς τύψεις και δείτε τη σιλουέτα σας να αλλάζει μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες!


himaira



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment