Sunday, February 5, 2012

Άγριος ξυλοδαρμός κοπέλας σε πλατεία των Ιωαννίνων



Μία νεαρή κοπέλα ξυλοκοπήθηκε άγρια σε κεντρική πλατεία των
Ιωαννίνων από ομάδα οκτώ ατόμων, με την αστυνομία να λάμπει δια της απουσίας της, στις κλήσεις του θύματος για βοήθεια.


Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Epiruspost.gr, η 20χρονη κοπέλα, μπροστά από τη Νομαρχία, δέχθηκε άνευ λόγου και αφορμής την επίθεση ομάδας νεαρών αγοριών –μαθητές λυκείου πιθανότατα- με τους οποίους δεν γνωρίζονταν.
Η ίδια κάλεσε την Αστυνομία, όμως η αδιαφορία που εισέπραξε ήταν πρωτοφανής. Η αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στην έκκλησή της για βοήθεια και την χώριζαν πενήντα μέτρα από το σημείο του συμβάντος.

Μία παρέα που έτυχε να περνάει από την πλατεία –δεν υπήρχε κίνηση λόγω της κακοκαιρίας- δεν έδωσε σημασία στο περιστατικό, πιστεύοντας ότι πρόκειται για παιδιά που παίζουν χιονοπόλεμο κάνοντας και την σχετική φασαρία.

Η κοπέλα, αφού μάταια περίμενε την προστασία της ΕΛΑΣ, αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στον πατέρα της και ταυτόχρονα τρέχοντας προσπαθούσε να ξεφύγει από τη μανία των νεαρών.
Λίγη ώρα αργότερα ο πατέρας της έφτασε στο χώρο πίσω από τη Νομαρχία όπου είχε καταφύγει το κορίτσι με τους νεαρούς όμως να παραμονεύουν σε κοντινό σημείο.

Ακολούθησε τηλεφώνημα του πατέρα στην Αστυνομία, η οποία αυτή τη φορά χρειάστηκε πάνω από είκοσι λεπτά για να φτάσει από το Μέγαρο στο χώρο της Νομαρχίας.

Φυσικά δεν έγινε καμία σύλληψη αφού στο ενδιάμεσο οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί…
troktiko



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment