Saturday, February 18, 2012

Πατέρας και γιοι βίαζαν κατά συρροή παιδιά συγγενών τους

«Στο φως» στοιχεία της υπόθεσης μετά από 25 χρόνια σιωπής


Μία ιστορία που μοιάζει με θρίλερ αμερικανικής παραγωγής ξετυλίγεται σιγά σιγά. Έξι αδέρφια από το Κάνσας σίτι, που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από συγγενείς τους πριν από 25 χρόνια έκαναν για πρώτη φορά δημόσιες δηλώσεις και τόνισαν ότι είναι έτοιμα να παραθέσουν τις τραγικές εμπειρίες που έχουν ζήσει ενώπιον του δικαστηρίου.


Πρόκειται πέντε γυναίκες και έναν άνδρα που αποφάσισαν, σύμφωνα με δήλωσή τους στο Associated Prees, ότι ήρθε η ώρα να «σπάσουν τη σιωπή τους» και να μιλήσουν έτσι ώστε να προχωρήσει η υπόθεσή τους αλλά και να δώσουν, όπως είπαν «θάρρος και σε άλλα θύματα κακοποίησης να κάνουν το ίδιο».

Τα έξι θύματα ανήκουν στην οικογένεια του πρεσβύτερου ονόματι Burrell Mohler , ο οποίος μαζί με τους τέσσερις γιους του αντιμετωπίζουν δεκάδες κατηγορίες για βιασμούς, κακοποίηση των έξι τότε παιδιών σε ένα αγρόκτημα ανατολικά της πόλης του Κάνσας. Τα θύματα τη δεκαετία του 1980, επί σειρά ετών κακοποιούνταν από τους Mohler.

Μεταξύ των θυμάτων και των βιαστών υπάρχει συγγενική σχέση. Μετά από χρόνια κατηγόρησαν τους βιαστές τους για σεξουαλική κακοποίηση, ο Burrell Mohler μπήκε στη φυλακή μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του, ενώ οι υπόλοιποι έμεναν έξω με εγγύηση.

Ωστόσο τα θύματα ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν αποφασίσει να δώσουν λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη κατά την παιδική τους ηλικία.

Στις φωτογραφίες από το AP, ο πρεσβύτερος και ο μεγάλος γιος του.

(από πάνω αριστερά) Jared Leroy Mohler, 48, Burrell Edward Mohler Sr., 77, David A. Mohler, 52, (κάτω) Burrell Edward Mohler Jr., 53 and Roland Neil Mohler, 47 Photo: AP







newsbeast




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment