Thursday, February 2, 2012

Φούστα: Πώς να τη φορέσεις για να αρέσεις...

Κοντές, μακριές και μεσαίες, όλες τους θηλυκές και ξεχωριστές
- όπως κάθε κορίτσι που τις φοράει. Οπότε, ας μάθει κάθε τους μυστικό, ώστε να τις φοράει παρουσιάζοντας μια εικόνα ιδεατή.







Μίνι: Η πιο νεανική και θηλυκή από όλες. Αλλά και η πιο αποκαλυπτική, άρα χρειάζεται να δείχνει κομψή.

- Απόφυγε να τη φοράς με κλασικές γόβες και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Δοκίμασέ την με νεανικά flat (από μπαλαρίνες έως biker boots) και peep-toe ημίμποτα. Έτσι θα αποφεύγεις το κλασικά προκλητικό look αναδεικνύοντας την πιο wild πλευρά της.

- Από πάνω θέλει πάντα κάτι απέριττο. Κάτι που να συνοδεύει με τον πιο chic τρόπο την σέξι διάθεσή της, κάνοντάς την sexy chic. Πουκάμισα «αντρικά», απλά t-shirts, εφαρμοστά seventies πλεκτά, ζακέτες και μπλέιζερ της πάνε πολύ. Απόφυγε οπωσδήποτε τα πολύ σέξι τοπ με πολύ βαθιά ντεκολτέ, το look παραγίνεται «γυμνό».

- Ιδιαίτερα σοφιστικέ δείχνει όταν την εντάσσεις σε ένα σύνολο με τη λογική των layers, όπως η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη.

- Από τον μέσο σωματότυπο χωρίς πολλά παραπανίσια ποντάκια μπορεί να φορεθεί χωρίς κανένα πρόβλημα με οπάκ καλσόν και chunky τακούνια ή wedges, για πιο καλλίγραμμα και σφιχτά πόδια.

- Η μίνι φούστα σε γραμμή Α είναι μια υπέροχη πρόταση για τον σωματότυπο-αχλάδι. Κάθε σεζόν, αλλά ειδικά τώρα που είναι στη μόδα τα sixties.

- Διαλέγοντάς την ψηλόμεση και συνδυάζοντάς την με τακούνια, έχεις το εφέ των σούπερ μακριών ποδιών.



Μίντι: Ολική επαναφορά μιας άκρως κολακευτικής φούστας. Ας δούμε πώς λειτουργεί.


- Το καλό της είναι ότι αποκαλύπτει το πιο χαμηλό μέρος της γάμπας που συνήθως είναι πιο λεπτό και καλλίγραμμο σε κάθε κορίτσι. Χρησιμοποίησέ το υπέρ σου, ειδικά συνδυάζοντας με chunky τακούνια με πλατφόρμες, που θα κάνουν τις γάμπες να δείχνουν ακόμη πιο μακρόστενες.

- Το άλλο μεγάλο καλό της: Προσθέτει πόντους ύψους. Για έναν petite σωματότυπο, αυτή είναι η τέλεια επιλογή αντί για τη μάξι φούστα.

- Αν τη φορέσεις εφαρμοστή όπως η Katherine Heigl, συνδύασέ τη με ρούχα σε layers που δίνουν έμφαση και "όγκο" στο άνω μέρος του σώματος. Αν πάλι προτιμήσεις ένα πιο φαρδύ κομμάτι, φόρεσέ το με τη λογική της μάξι φούστας: Με πιο εφαρμοστά ή και cropped τοπ και πανωφόρια (σακάκια, ζακέτες).

- Διαλέγοντάς την ψηλόμεση και συνδυάζοντάς την με τακούνια, έχεις το εφέ των σούπερ μακριών ποδιών(ναι, ο κανόνας ισχύει και εδώ).



Μάξι: Μακριά κι αγαπημένη, μια seventies προσθήκη στη σύγχρονη stylish γκαρνταρόμπα – αν φορεθεί σωστά

- Βασικός στόχος με τη μάξι φούστα είναι να μη δείχνεις φορώντας την σαν τη «θεία μου τη χίπισσα». Για να αποφύγεις λοιπόν αυτό το υπερβολικά seventies look αποφεύγεις και τα πολύ ογκώδη συνοδευτικά τοπ ή πανωφόρια. Ένα cropped ή μεσάτο μπλέιζερ (όπως αυτό που φορά με το δικό της μάξι η Rachel Bilson), εφαρμοστά τοπ, αμάνικα τοπ ή γιλέκα που αφήνουν ακάλυπτα τα χέρια και τα μπράτσα, αναδεικνύοντας τη χάρη της σιλουέτας, είναι ό,τι πρέπει.

- Η μάξι φούστα δεν δείχνει ποτέ σωστή και σημερινή με το κλασικό λεπτεπίλεπτο ψηλοτάκουνο παπούτσι. Θέλει οπωσδήποτε ή chunky τακούνι ή φιάπα / πλατφόρμα μπροστά ή και τα δύο. Αλλιώς μοιάζει περίεργη και «γιαγιαδίστικη» (προσοχή: μιλάμε ειδικά για τη μάξι φούστα, όχι και για το μάξι φόρεμα).

- Πρώτη επιλογή για τα άνω του μεσαίου ύψους κορίτσια, διότι η τάση της να καλύπτει γάμπα και αστράγαλο με ύφασμα αφαιρεί πόντους από τη γενική εντύπωση της σιλουέτας.

arwmagunaikas

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment