Saturday, February 25, 2012

Ένας στους δύο τζογαδόρους είναι γυναίκα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZpEj0thnTlumTlaiuzRfhie731gBpiw6ekpI7V2vyYxqDf3QE2odJxFttPwBATYZXO6YEo3oeVEkC7NXqubTTUCo_c6llhJ0sgJOD5Mp1q4C8msBK4TYXGsL2YFIgFqIby5zs3R2CiRg/s320/a.jpgΗ εμπειρία μας από τα τραπέζια του πόκερ
είναι συνήθως μερικοί ξενύχτηδες...

ελαφρώς (ή βαρέως) πιωμένοι και συχνά δυστυχώς όχι ιδιαίτερα εύοσμοι άντρες.



Ωστόσο, μια νέα έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο προκαλεί αυτή μας την πεποίθηση υποστηρίζοντας ότι ένας στους δύο τζογαδόρους είναι γυναίκα.

Αν το σκεφτεί βέβαια κανείς καλύτερα, στην εποχή του online τζόγου ο αριθμός αυτός δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη έκπληξη, αφού το διαδίκτυο προσφέρει ανωνυμία και ασφάλεια, ενώ (για παράδειγμα στην περίπτωση του πόκερ) δε φέρνει τις γυναίκες αντιμέτωπες με όλες τις εναντίον τους προκαταλήψεις.

Δυστυχώς ένα στατιστικό που δεν έχουμε και θα μας ενδιέφερε ιδιαίτερα είναι η πορεία του πληθυσμού των παικτριών πόκερ συγκεκριμένα. Έχει αυξηθεί ανάλογα; Πάλι βάσει εμπειρίας, θεωρούμε ότι περισσότερες γυναίκες παίζουν σήμερα πόκερ, απ’ ότι παλιότερα. Συμφωνείτε;

Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι η έρευνα διεξήχθη από το Βρετανικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών και τα αποτελέσματά της έχουν χρησιμοποιηθεί για να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση του αριθμού των εθισμένων στο τζόγο γυναικών στη χώρα.

24wro

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment