Saturday, February 18, 2012

Δείξε μου τη φίλη σου να σου πω ποια είσαι

Όταν το αγόρι αας δεν εγκρίνει τις φιλίες σας.
..



Με τη Χριστίνα σας έδεσε εκείνη η τρέλα της νιότης, τότε που όλα έμοιαζαν πιθανά και πουθενά δεν υπήρχαν όρια. Η Έλενα σας έμαθε να είστε ελεύθερη, να τηγανίζετε αυγά και να τολμάτε να κάνετε αυτό που θέλετε, ενώ η Ναταλία στάθηκε δίπλα σας, μοιράστηκε τα προβλήματά σας και μαζί με αυτά το ίδιο σπίτι, τις χαρές και τις λύπες σας. Οι φίλες σας είναι οι πολύτιμοι συνοδοιπόροι σε μία διαδρομή με απότομες στροφές, ανηφόρες και πολλούς γκρεμούς.

Μπορεί το μελαχρινό αγόρι να έκανε την καρδιά σας να χτυπήσει πιο γρήγορα, να έκλεψε για λίγο την προσοχή σας από την καθημερινότητά σας και να γέμισε τα όνειρά σας καρδούλες και χρωματιστές πεταλούδες, αλλά τα αγαπημένα σας κορίτσια υπήρχαν στη ζωή σας πολύ πριν από αυτόν και σας υποσχόμαστε πως θα υπάρχουν και μετά.

Ναι, παραδεχτείτε το η μία είναι λίγο γκρινιάρα, η άλλη πιο ευαίσθητη από όσο πρέπει και η τρίτη μιλάει πολύ και της αρέσει να ακούει τραγούδια του Σάκη Ρουβά στη διαπασών. Ε, και τι με αυτό; Εσείς τις αγαπάτε γιατί στάθηκαν δίπλα σας όταν όλα γκρεμίζονταν, σκούπισαν τα δάκρυά σας όταν τα μάγουλά σας είχαν μουσκέψει και σας έδωσαν το χέρι να σηκωθείτε, τότε που δεν είχατε δύναμη να κοιτάξετε μπροστά. Μαζί μεθύσατε πρώτη φορά, μαζί ταξιδέψατε στο αγαπημένο σας νησί για μία τρέλα και μαζί χορέψατε μέχρι το πρωί κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι.

Εάν το αγόρι θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα θα αποδεχτεί τις φίλες σας και αν σας αγαπάει θα τις αγκαλιάσει και αυτές. Μην απολογηθείτε για τα κορίτσια σας, μην του κακιώσετε για την κριτική του συμπεριφορά και δείξτε του τι θέση έχουν στην καρδιά σας.

Το ποτήρι έχει πάντα νερό μέσα και εσείς διαλέγετε να το δείτε μισογεμάτο πιασμένες χέρι χέρι με τις κοπέλες που θα σας συντροφεύουν για μια ολόκληρη ζωή.

QUEEN.GR


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment