Saturday, February 25, 2012

Τα πιο απίθανα ατυχήματα σε στριπτιτζάδικα!


Πόσο επικίνδυνη είναι μια «ιπτάμενη αλεπού»;




Ποιο είναι το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις γόβας; Τι άθλημα είναι το Kick spanking;
Απαντάμε σε όλα αυτά τα… περίεργα και παρουσιάζουμε την αθέατη πλευρά των στριπτιτζάδικων μέσα από τα πιο τραγελαφικά ατυχήματα.
Kick spanking
Τον Μάιο του 2003, o Michael Ireland, υπέβαλε μήνυση κατά του Club Cheetah στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα υποστηρίζοντας ότι μια από τις χορεύτριες, η Shakina Sageer, τον κλώτσησε στο κεφάλι.
Οι υπεύθυνοι του κλαμπ δεν αρνήθηκαν το γεγονός αλλά υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι ορθά έπραξε και είχε κάθε λόγο να τον κλωτσήσει αφού εκείνος τη χαστούκισε βίαια στον πισινό.
Για να αποδείξουν το φαιδρό του θαμώνα, ανέφεραν ότι ο Ireland έφυγε από το μαγαζί μετά το επεισόδιο και μετά ξαναγύρισε για μερικές μπύρες σαν να μην είχε γίνει τίποτα.
Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Ireland είναι διευθυντής σε ένα ισχυρό νομικό γραφείο της περιοχής και αρχικά προσπάθησε να εκβιάσει – αποσπάσει αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία του. Όταν απέτυχε υπέβαλλε μήνυση.
Τάκλιν με το τακούνι
Ένας ασφαλιστής από τη Νέα Υόρκη, ο Steven Chang, υπέβαλλε μήνυση κατά του Hot Lap Dance Club επειδή μια χορεύτρια γλίστρησε και τον χτύπησε στο πρόσωπο κάνοντας αντικανονικό τάκλιν με το τακούνι της. Το ατύχημα συνέβη το Νοέμβριο του 2007.
Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι ο Chang ήταν τότε φρεσκοπαντρεμένος και παρόλα αυτά προχώρησε στη μήνυση ξέροντας ότι οι πιθανότητες να βγάλει κάτι είναι μικρές.
Σεμνά και ταπεινά
Τον Ιανουάριο του 2008, η Lisa Lewis μήνυσε τη έκθεση Brisbane Sexpo κατηγορώντας τους διοργανωτές ότι δεν αντικατέστησαν έναν ελαττωματικό στύλο ο οποίος υποχώρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σχετικά σοβαρά στη μύτη.
Από την άλλη πλευρά, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι είχαν αποβάλλει τη Λιούις από την έκθεση γιατί η παράσταση της ήταν ιδιαίτερα πικάντική.
Η Lewis ανταπάντησε ότι ήταν αξιοπρεπής σε όλη τη διάρκεια του σόου το οποίο ολοκλήρωσε με το εσώρουχο της κάτι που δεν αρνήθηκαν οι διοργανωτές προσθέτοντας, όμως, ότι έβαζε συνεχώς τα χέρια της μέσα από αυτό.
Μια «Ιπτάμενη Αλεπού»
Το 2003 μια 19χρονη Αυστραλή χορεύτρια νοσηλεύτηκε για έξι μέρες με κατάγματα στον αστράγαλο και στο πόδι. Το ατύχημα συνέβη όταν η «ιπτάμενη αλεπού», μια κατασκευή για ακροβατικές επιδείξεις υποχώρησε με αποτέλεσμα η χορεύτρια να πέσει από ύψος 2,5 μέτρων με τα 12ποντα τακούνια της. 12 points.
Το δικαστήριο της Μελβούρνης που άκουσε την υπόθεση, της επιδίκασε 20 χιλιάδες δολάρια αποζημίωση κρίνοντας την εταιρεία Installation Theatrical Engineering υπεύθυνη για το ατύχημα.
Γόβα, καθρέφτης από σπόντα
Το Νοέμβριο του 2008, ο 35χρονος Charles Privette μήνυσε το Pompano Beach Club γιατί η γόβα μιας χορεύτριας εκτινάχθηκε σπάζοντας τον καθρέφτη του ταβανιού με αποτέλσμα τα θραύσματα να τον τραυματίσουν στο μάτι.
Στη μήνυση του ο Privette κατηγορεί τους υπεύθυνους για αμέλεια ότι δηλαδή δεν φρόντισαν ώστε το χορευτικό να εκτελεστεί με σχετική ασφάλεια.
Άλλος πίνει άλλος πληρώνει
Στις 31 Δεκεμβρίου 2007, η Michaela Liem μια χορεύτρια παρέσυρε και σκότωσε το τον Clinton Washington και συνελήφθη για ανθρωποκτονία και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Η μητέρα του θανούντος δε μήνυσε τη χορεύτρια αλλά τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού στο οποίο δούλευε θεωρώντας τους υπεύθυνος για το ότι ήταν μεθυσμένη.






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment