Tuesday, February 21, 2012

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία για να ξεπεράσετε τους πρώην σας!

Η ιστορία είναι πάνω-κάτω η ίδια. Γνωρίζονται, ερωτεύονται, χωρίζουν...


Τι ακολουθεί όμως μετά; Με τόσες πληροφορίες για τους πρώην συντρόφους μας στο internet είναι λογικό να πέσουμε στην παγίδα της... παρακολούθησης.



Τι έγραψε στο Twitter; Ποια είναι αυτή που του έκανε friend request; Ποιος είναι αυτός που έκανε post στον τοίχο της κλπ.



Η ίδια η τεχνολογία, έρχεται όμως να δώσει και τη λύση. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες γνωριμιών που μπορούν να σας κάνουν να ξεφύγετε και δεκάδες εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την προηγούμενη σχέση σας.



Η 46χρονη Melissa McGlone, στράφηκε στην εφαρμογή «The Ex-App» όταν συνειδητοποίησε ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις του πρώην της ηλεκτρονικά. Η εφαρμογή αυτή μπλόκαρε τα μηνύματα, τις κλήσεις και τα e-mail του, τόσο τα εισερχόμενα όσο και τα εξερχόμενα, ώστε να μπορεί να αποφύγει τον πειρασμό να τον πάρει τηλέφωνο μέσα στη νύχτα.



Η συγκεκριμένη εφαρμογή, μάλιστα, είχε 3000 downloads από το app store της Αpple, μέσα σε μόλις ένας μήνα.



Υπάρχει επίσης το site CheaterVille.com, γεμάτο με φωτογραφίες και σχόλια για άτομα που υποτίθεται πως απάτησαν τους συντρόφους τους, η ιστοσελίδα NeverLikedItAnyway.com, που σας είχαμε αναφέρει παλιότερα, όπου μπορείτε να πουλήσετε τα δώρα των πρώην συντρόφων σας και το WotWentWrong, όπου σας δίνονται συμβουλές για τα λάθη που έγιναν στις σχέσεις σας.



mediagate.gr



ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment