Sunday, February 19, 2012

Μοδάτο φόρεμα από χρωματιστό υγρό...

Η έννοια του glamour σε όλο της το μεγαλείο παίρνει «σάρκα και οστά»
στη φαντασία του δημιουργικού σχεδιαστή Charlie Bucket και γίνεται πραγματικότητα μέσα από τα φορέματα και τις φούστες που κατασκευάζει χρησιμοποιώντας χρωματιστό και φωσφοριζέ υγρό...
Αρχικά ο Charlie δημιούργησε μια φούστα από κόκκινο υγρό, ενώ στη συνέχεια πήγε ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας στους λάτρεις της μόδας ένα εντυπωσιακό καταπράσινο φόρεμα, προσθέτοντας λίγη λάμψη παραπάνω, χρησιμοποιώντας… φωτεινό υγρό!



Οι τεχνικές λεπτομέρειες της «ραφής» έχουν ως εξής: Το φόρεμα αποτελείται από αρκετά μέτρα λεπτού διαφανούς σωλήνα, που περιστρέφεται γύρω από το σώμα σχηματίζοντας μια ιδιαίτερη «πλέξη». Ο σωλήνας συνδέεται με μία αντλία νερού από την οποία διοχετεύεται το χρωματιστό υγρό στο φόρεμα, «γεμίζοντας» ολόκληρο το σχέδιο.



Το εν λόγω «πείραμα», αν και πήρε χρόνια για να το ολοκληρώσει, πέτυχε απόλυτα, τουλάχιστον ως ένα εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα. Γιατί όσον αφορά τη χρηστικότητα μάλλον ως έκθεμα μουσείου θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί!



Κι αν αναρωτιέστε γιατί, σας πληροφορώ ότι η ενδιαφερομένη λάτρης της extreme μόδας θα πρέπει να «φοράει» μαζί με το φουστάνι και την πηγή της τροφοδοσίας του νερού!Τι σημαίνει αυτό;



Με απλά λόγια πρέπει να έχει μαζί της το σακίδιο με την αντλία νερού, το οποίο διατίθεται ως «αξεσουάρ» με φόρεμα! Αν θα το κρατάει στο χέρι ή θα το κουβαλάει στην πλάτη, δεν έχει καμία σημασία! Ένα, πάντως, είναι βέβαιο: Χωρίς αυτό, το φόρεμα θα χάσει τη λάμψη και το χρώμα του και θα γίνει… διαφανές!
perierga.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment