Sunday, February 19, 2012

Ερωτικές περιπτύξεις στο Τοπ Καπί


Την αυστηρότητά τους εξάντλησαν

οι αρχές σε ένα ζευγάρι εργαζομένων στο φημισμένο Τοπ Καπί της Κωνσταντινούπολης γιατί έκαναν σεξ! Όπως αναφέρει η Sabah, αυτό που προκάλεσε τις αρχές ήταν ότι οι σεξουαλικές περιπτύξεις των δυο νεαρών γινόντουσαν σε πτέρυγα του ανακτόρου....




στην οποία εκτίθενται θρησκευτικά κειμήλια. Πρωταγωνίστρια, ήταν μια 26χρονη υπάλληλος η οποία φημολογείται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με ακόμη έναν εργαζόμενο στο Τοπ Καπί. Το περιστατικό σχολίασε και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Ertuğrul Günay, ο οποίος τόνισε ότι υπήρχαν υποψίες για ένα τέτοιο περιστατικό πριν από ενάμιση μήνα και ότι παρότι δεν υπήρξαν αδιάψευστα στοιχεία που να το αποδεικνύουν ελήφθησαν τα αναγκαία μέτρα.

Πρόσφατα στα ιστορικά ανάκτορα σημειώθηκαν και άλλα δυσάρεστα επεισόδια, όπως η ένοπλη επίθεση ενός Λίβυου άνδρα και η αυτοκτονία ενός υπαλλήλου. Το Τοπ Καπί αποτελούσε την επίσημη κατοικία των σουλτάνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Σήμερα συμπεριλαμβάνεται στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
news247




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment