Monday, February 20, 2012

Ιδέες για νέους επιχειρηματίες...

Μάθε ποιοι είναι οι πιο προσοδοφόροι κλάδοι που θα έχουν ανάπτυξη την επόμενη πενταετία...


Οι καιροί είναι αρκετά δύσκολοι για να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση. αλλά νέα έρευνα δίνει προβάδισμα στα χαλαρωτικά ποτά και τα online games τα οποία έχουν καταφέρει να έχουν υψηλή απόδοση το 2011 και θα συνεχίσουν να έχουν το 2012 και για τουλάχιστον μια πενταετία.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ερευνητικό κέντρο IBISWorld, ο επιχειρηματικός τομέας που αναμένεται να έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια σε ποσοστό 24.8 είναι τα χαλαρωτικά ποτά ή αναψυκτικά.

Τα χαλαρωτικά ποτά τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη χώρα μας κάνουν θραύση στις ΗΠΑ και έχουν την ιδιότητα να δημιουργούν χαλάρωση, όπως το Dream Water όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η έρευνα. Σε λίγο με αυτά που ακούμε μου φαίνεται πως θα κάνουν πάταγο και σε μας!

Στην ίδια έρευνα ακόμα ένας κλάδος που έχει μεγάλη ανάπτυξη είναι το κρασί, λόγω της αυξημένης ζήτησης. Μήπως εσείς με τους αμπελώνες της Νεμέας και από άλλες δημοφιλείς για τα κρασιά σας περιοχές να σκεφθείτε να εξάγετε κρασί προς την Αμερική;

Και φυσικά τα online games με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, των Android, των iphones και των smartphones είναι λογικό να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στις επιχειρηματικές δράσεις.
menslounge.gr


ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment