Sunday, February 26, 2012

Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία

«Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία»: Μια νέα εκστρατεία στον διεθνή ΤύποΑκόμα μια πρωτοβουλία Ελλήνων, με στόχο την σωστή ενημέρωση του κόσμου στο εξωτερικό...





Παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι του Τζον Λένον Έλληνες επιχειρηματίες ξεκίνησαν μια νέα διεθνή καμπάνια την ονομασία "Give Greece a chance".



Έτσι μετά την καμπάνια "Προσέλαβε και εσύ έναν Έλληνα" (Hire a Greek) από ομογενείς όλου του κόσμου,αρκετές εφημερίδες στου εξωτερικού φιλοξένησαν το Σάββατο στις σελίδες τους, ολοσέλιδες καταχωρήσεις του "Give Greece a chance".



Στο κείμενο που συνοδεύει τη δημοσίευση αναφέρεται το τι έχει συμβεί στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια.











Τόσο Wall Street Journal όσο και η Financial Times δημοσίευσαν το κείμενο, στο οποίο τονίζεται ότι οι Έλληνες είναι πολύ σκληρά εργαζόμενοι, πληρώνουν τους φόρους τους στην ώρα τους και έχουν σκοπό να τηρήσουν όσα έχουν υποσχεθεί.



Αναφέρονται ακόμα οι επιπτώσεις στη ζωή των Ελλήνων πολιτών και το κείμενο υπογραμμίζει: "Το μόνο που ζητάμε είναι να δώσετε μια ευκαιρία στην Ελλάδα".



Στόχος είναι να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων αλλά και "να αντιστραφεί το κλίμα που έχει σχηματιστεί μέχρι σήμερα σε βάρος της χώρας μας".



Στη διεθνή εκστρατεία που μόλις ξεκίνησε συμμετέχουν ο ΣΕΤΕ, ο ΣΕΒ και τα μέλη τους, αλλά και μεμονωμένες επιχειρήσεις.

mediagate.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment