Saturday, February 18, 2012

Ψυχοπαθής απειλεί να σκοτώσει διάσημη ηθοποιό

Όταν το 1996, ο ψυχοπαθής Robert Dewey Hoskins εισήλθε παράνομα στο σπίτι της Madonna, απειλώντας την ότι θα την μαχαιρώσει, η κοινή γνώμη «πάγωσε»
. Ακόμη πιο ανατριχιαστική, όμως, είναι η είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες: Ότι ο μανιακός δραπέτευσε από το ψυχιατρείο του Los Angeles, έχοντας ήδη στο μυαλό του τον επόμενο στόχο του: Ποιος είναι αυτός; Η Halle Berry.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τις ίδιες τις αστυνομικές αρχές της πόλης, ο 54χρονος Hoskins καταστρώνει σχέδιο διαφυγής στο Παρίσι όπου διαμένει η διάσημη ηθοποιός με τον νέο της αγαπημένο Olivier Martinez και την κόρη της Nahla. «Οι φίλοι της φοβούνται για την ζωή της. Δεν είναι υπερβολή ότι ο Robert Hoskins θέλει να την σκοτώσει», αναφέρει η εφημερίδα Sun.

«Εάν και όποτε δεν λαμβάνει την θεραπεία του, ο Hoskins μπορεί να μεταμορφωθεί σε πολύ επικίνδυνο και πολύ βίαιο άτομο. Εχει φυλακιστεί για δέκα χρόνια και αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, του αποδόθηκε ο χαρακτηρισμός ανισόρροπος. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, που επισημαίνουν στους κατοίκους να μεταφέρουν στις Αρχές οποιδήποτε ύποπτο στοιχείο πέσει στην αντίληψή τους.

Πάντως, στην κατάθεσή της η βασίλισσα της ποπ ανέφερε ότι αρχικά ο Hoskins της παρουσιάστηκε ως άστεγος, ενώ δεν έκρυψε ότι από τους πολλούς εφιάλτες και τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε μετά το περιστατικό κατέφυγε σε ειδικό για να μπορέσει να το ξεπεράσει.

tromaktiko



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment