Sunday, February 19, 2012

Το... comeback του επαναστάτη Λουκάνικου

Την περασμένη Κυριακή οι δρόμοι στο...
κέντρο της Αθήνας «πλημμύρισαν» με κόσμο, που διαδήλωνε κατά του νέου μνημονίου και του «κουρέματος»που οι ξένοι θέλουν να επιβάλλουν.



Η εξαφάνισή του γνωστοποιήθηκε μέσω του Facebook και των άλλων σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και σκόρπισε ανησυχία.



Ήταν η πρώτη φορά, να επισημάνουμε, που ο Λουκάνικος δεν «παρευρέθηκε» στις μαζικές συγκεντρώσειςπου το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά λαμβάνουν χώρα στο Σύνταγμα.



Μάλιστα ο επαναστάτης σκύλος συνήθιζε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, δηλώνοντας έτσι τον πατριωτισμό του.



«Κατάφεραν να διώξουν και τον Λουκάνικο με τα νέα μέτρα τους», έγραφαν οι fan του στο Facebook.



Και εκεί που όλοι βάλαμε με το μυαλό μας τα χειρότερα, ο «αγανακτισμένος» σκύλος επέστρεψε στα παλιά του λημέρια την Τρίτη και μάλιστα ανανεωμένος. Γαυγίζοντας και εξερευνώντας με τη μύτη του τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της απουσίας του από τις διαδηλώσεις, «πόζαρε» με φόντο την ελληνική σημαία και με ανεβασμένο ηθικό διαμήνυσε (γαυγίζοντας και πάλι!) πως ο αγώνας «συνεχίζεται»!



Ο σκύλος που έγινε πρώτο θέμα σε BBC, Guardian και Times για την αγωνιστική του δράση, δεν σταματά να διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα μας και να ανανεώνει τα ραντεβού των Αγανακτισμένων, στο Σύνταγμα - το δικό του συχνά βομβαρδισμένο στέκι.



Το γεγονός της επιστροφής του στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη έγινε και πάλι γνωστό μέσω Facebook, όπου αναρτήθηκε και η σχετική φωτογραφία με το σχόλιο «Λουκάνικος is back».



Εξάλλου ο εθνικός μας σκύλος δεν φοβάται τους αγώνες, αφού είναι συνηθισμένος στη ρήψη χημικών και τα κρούσματα βίας που συχνά παρατηρούνται στις ειρηνικές κατά τα άλλα πορείες.



Μάλιστα ο άξιος συνεχιστής του Κανέλλου (επαναστάτης σκύλος που δεν βρίσκεται πια στη ζωή) διαθέτει πλέον γύρω στις 5-6 σελίδες στο Facebook με την πιο μεγάλη να απαριθμεί 35 χιλιάδες μέλη!



Η δημοφιλία του Λουκάνικου όχι μόνο δεν γνωρίζει σύνορα, αλλά οδηγεί και σ πολιτικές σκέψεις. 8,957 άτομα δηλώνουν στο FACEBOOK ότι θέλουν να δουν τον Λουκάνικο «Πρωθυπουργό Εθνικής Ενότητας».



Ο πατριώτης σκύλος είναι εδώ και αγωνίζεται μαζί μας για ένα καλύτερο αύριο. Κάποιες φορές μάλιστα θεωρείται πιο επαναστάτης και από τους επαναστάτες...



Υ.Γ.: Πληροφορίες που θέλουν τον Λουκάνικο να απουσίαζε από τα γεγονότα της Κυριακής λόγω κάποιας ζωηρής σκυλίτσας, ελέγχονται ως ανακριβείς!
Τα επεισόδια βίας, οι τραυματισμοί και οι καταστροφές ιστορικών κινηματογράφων και κτιρίων της Αθήνας έγιναν για ακόμη μία φορά επίκεντρο συζήτησης σε εγχώρια και Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Πέραν τούτων, το ενδιαφέρον του κόσμου επικεντρώθηκε και σε μία ηχηρή απουσία: Ο Λουκάνικος, ο εθνικός μας πλέον αγωνιστής, ήταν απών από τη μεγάλη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων.

24wro

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment