Wednesday, February 8, 2012

Ο βιαστής της, της έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook! (pics)



Ανατριχίλα, αηδία και θυμό προκαλεί η είδηση ότι μια κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού στην ηλικία των 14 ετών, δέχτηκε αίτημα φιλίας από τον βιαστή της, δέκα χρόνια μετά τραγικό συμβάν.


Η Emily McCombs το 1997 βρέθηκε σε μια αποθήκη με τρεις άνδρες οι οποίοι την ανάγκασαν να τους κάνει στοματικό σεξ.



Στην συνέχεια ο ένας από αυτούς την βίασε ενώ εκείνη ήταν μόνο 14 ετών.



Δέκα χρόνια μετά οι μνήμες αυτές βγήκαν στην επιφάνεια με κάθε λεπτομέρεια καθώς η ίδια έκπληκτη διαπίστωσε πως το ανθρωπόμορφο τέρας που την έκανε να ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της, της έστειλε αίτημα φιλίας στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.



Όπως αποκάλυψε η ίδια η πρώτη της αντίδραση ήταν να κλείσει τον υπολογιστή και να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Όμως είχε αναπάντητα ερωτήματα που ένιωθε την ανάγκη να απαντηθούν.Για τον λόγο αυτό αφού αντάλλαξαν διάφορα μηνύματα αποφάσισε να τον καλέσει.



Οι δυο τους συζήτησαν διάφορα και κάποια στιγμή επικεντρώθηκαν σε εκείνη την φρικτή νύχτα.



Ο άντρας προσφέρθηκε να την βοηθήσει και τότε η McCombsτου τόνισε «Να φροντίζεις τις κόρες σου. Να τις αγαπάς και να τις εκτιμάς. Και να διδάσκεις σωστά τον γιο σου. Αυτό σημαίνει πως εγώ δεν θέλω βοήθεια…»



Η ίδια παραδέχθηκε πως η συζήτηση πολλές φορές είχε εντάσεις όμως την έκανε να προσπεράσει τον βιασμό της και τις μνήμες που είχαν ριζώσει μέσα της.Η συζήτηση αυτή την βοήθησε πιο πολύ από τις επισκέψεις που έκανε τόσο καιρό σε ψυχολόγους, όπως αποκάλυψε.



Όσο για τον αν δέχτηκε το αίτημα φιλίας, η απάντηση ήταν reject...













kamikazi.gr






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment