Monday, February 6, 2012

H τσιγκουνιά του, ήταν η αιτία για το διαζύγιο!

Μπορεί να παραπονιότανε ότι η δουλειά πηγαίνει χάλια, ωστόσο την ερωμένη την ήθελε!
Η τσιγουνιά του όμως του βγήκε μιας και δεν έστελνε μηνύματα από το κινητό αλλά προτιμούσε τα social media.

To facebook δεν κάνει μόνο "σχέσεις" αλλά ανοίγει και τα μάτια στους απατημένους συζύγους.



Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για μία καυτή και παντρεμένη σαραντάρα που ήθελε να κάνει τρέλες σε μικρή κοινωνία έξω από την Εύβοια. Δεν πήγε σε άλλο μέρος, αλλά ψάρεψε τον εραστή από την ίδια περιοχή. Μάλιστα ο εραστής εκτός από παντρεμένος ήταν και τσιγκούνης αφού δεν έστελνε μηνύματα από το κινητό του αλλά προτιμούσε τις ομάδες κοινωνικής δικτύωσης αφού ήταν τσάμπα.



Έτσι ξεκίνησε το νταραβέρι. Δεν γνωρίστηκαν μέσω facebook αλλά σε ένα μπαράκι. Για πάνω από έξι μήνες είχαν σχέση μέχρι που το πήρε χαμπάρι ο σύζυγος της σαραντάρας. Είπε μία φορά που ήταν μόνος στο σπίτι, να ανοίξει το laptop και άθελα του μπήκε στο facebook της απρόσεχτης συζύγου του που έκανε αυτόματα login μιας και δεν τα πήγαινε καλά με τους κωδικούς.



Και τότε ήταν που του έπεσαν τα μαλλιά. Εκατοντάδες ήταν τα μηνύματα και μάλιστα όταν είδε πως αποστολέας ήταν ο κολλητός του, έπεσε από τα ... σύννεφα.



Το κράτησε μέσα του και την επομένη αφού την παρακολούθησε, πήγε και αυτός στην καφετέρια και έγινε το "έλα να δείς". "Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτ... με την γυναίκα μου, πήγες;" φώναζε ο απατημένος μέσα στην καφετέρια. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει σούσουρο και λίγες ώρες αργότερα να το μάθει και η γυναίκα του η οποία τώρα ζητά και διαζύγιο.




evianews.com





ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment