Sunday, February 26, 2012

Μυστικά για σέξι look απευθείας από το κόκκινο χαλί

Τι κάνουν οι σταρ για να έχουν τέλειο δέρμα στα Όσκαρ;
Αποκαλύπτουμε τα καλύτερα tips...











Βουρτσίστε το δέρμα

Το τακτικό στεγνό βούρτσισμα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει μια απαλή, πιο φωτεινή επιδερμίδα. Αν το κάνετε καθημερινά, θα δείτε διαφορά σε μία εβδομάδα -ειδικά αν κατόπιν απλώνετε ενυδατική κρέμα.



Απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα

Η Eva Longoria πριν τα σημαντικά events, όπως τα Όσκαρ, αναμειγνύει μια κούπα ζάχαρη με μισή κούπα ελαιόλαδο και με το μείγμα κάνει μασάζ στο υγρό της σώμα με κυκλικές κινήσεις. Το δέρμα γίνεται απίστευτα απαλό.

Δώστε έμφαση στους αγκώνες

Για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα από ιδιαίτερα σκληρά σημεία, θα χρειαστείτε κάτι πιο δραστικό. Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση, ρίξτε αλάτι και στα δύο κομμάτια και τρίψτε το καθένα στους αγκώνες σας, τις φτέρνες και τα γόνατα. Η Jennifer Lopez ορκίζεται για την αποτελεσματικότητά του.

Αποφύγετε την αποτρίχωση

Σε ένα επίσημο event μην προτιμήστε τη λύση της αποτρίχωσης -δημιουργεί κοκκινίλες και εσωτερικές τρίχες. Προτιμήστε να ξυρίσετε τα πόδια σας. Το δέρμα θα είναι πιο απαλό και θα κάνετε και απολέπιση.

Ενυδατωθείτε

Η Jennifer Aniston δεν χρησιμοποιεί μακιγιάζ ή προϊόντα αυτομαυρίσματος για τα πόδια της -μόνο ενυδατική κρέμα. Το μυστικό είναι να επιλέξετε κάτι με πλούσια υφή (αν γυρίσετε ανάποδα το βάζο να μην κυλάει).

Χαρίστε λάμψη

Χρησιμοπιείστε highlighter στο σώμα, όπως κάνετε και στο πρόσωπο, αλλά μόνο για να τονίσετε ορισμένα σημεία. Στο στήθος, τους ώμους, την κορυφή των μηρών και ίσως στο πάνω μέρος των μπράτσων.

Μην ξεχνάτε τα πόδια

Πολλές σταρ θέλουν να τονίζουν το πάνω μέρος των ποδιών τους. Δοκιμάστε ένα στικ για λάμψη το οποίο θα περάσετε στην κορυφή της γάμπας και το άνω σημείο των ποδιών απλώνοντας μετά απαλά και καλά.
fashionlove

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment