Sunday, February 5, 2012

Μικροπωλητής ο πατέρας του Michael Jackson!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία που δείχνει τον Joe Jackson
, πατέρα του αδικοχαμένου βασιλιά της ποπ, Michael Jackson...

να κάνει τον μικροπωλητή σε ένα πολυκατάστημα του Las Vegas.



Ο άνθρωπος που δημιούργησε τους Jacksons 5 και διαχειρίστηκε την επιτυχία και τα εκατομμύρια που του απέφεραν τα ανήλικα τότε παιδιά του, εντοπίστηκε να πουλάει φτηνά καλλυντικά και αρώματα σε ένα μικρό κιόσκι. Η σειρά αρωμάτων της εταιρίας έφερε την υπογραφή της οικογένειας Jackson και ο πατέρας του Michael, καθόταν κάτω από μια τεράστια αφίσα του βασιλιά της pop.



Ο 84χρονος , άλλοτε ισχυρός μάνατζερ του Michael της La Toya Jackson και της Janet Jackson, κάθεται μόνος στο κιόσκι και η παρουσία του περνάει αδιάφορη από τους πελάτες.



Ο ίδιος φαίνεται καταπονημένος, κουρασμένος και ανίκανος να προωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας που προσκάλεσε ως guest στο περίπτερο της.



Ο Joe Jackson έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τον τρόπο που εκμεταλλεύτηκε τα παιδιά του και ο ίδιος ο Michael τον είχε κατηγορήσει για σκληρότητα και κακοποίηση.



Ο Joe στο πλευρό του γιου του, όταν ο Michael είχε κατηγορηθεί για παιδεραστία



Όμως, μετά τον θάνατο του γιου του, ο άλλοτε «σιδερένιος» πάτερ-φαμίλιας έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και φαίνεται να έχει καταρρεύσει, σε αντίθεση με άλλα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται στο προσκήνιο, κάθε φορά που τα media ασχολούνται με την ζωή, το έργο και τον θάνατο του βασιλιά της ποπ...









tromaktiko



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment