Sunday, February 12, 2012

Έσβησε η ντίβα της pop



Μία ζωή γεμάτη επιτυχίες, η φωνή της έχει σφραγίσει τα πιο ερωτικά μουσικά
θέματα...

το όνομά της έχει γραφεί με χρυσά γράμματα στο πάνθεον της μουσικής ιστορίας.



Η πιο επιτυχημένη και πολυβραβευμένη καλλιτέχνις όλων των εποχών. Στην προσωπική της ζωή όμως η Whitney Houston απείχε από αυτήν τη λάμψη, αντιθέτως... Ναρκωτικά, εξαρτήσεις, αποτυχημένη συζυγική ζωή.










Αρκετά χρόνια έδωσε μάχη να απεξαρτηθεί από τους εθισμούς της, που την άφησαν αποστεωμένη, με μεγάλο πλήγμα στην -απίστευτων δυνατοτήτων και εύρους- φωνή της. Πριν από δύο χρόνια φάνηκε ότι η ντίβα της pop είχε δώσει τη μάχη της κι είχε νικήσει. Το νέο της άλμπουμ I look to you της έδωσε τη δυναμική επιστροφή που ήθελε, αλλά η επιτυχία γι’ άλλη μια φορά δεν ήταν αρκετή για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τους δαίμονές της.










Τα ξημερώματα η είδηση του θανάτου της κάνει τον γύρο του κόσμου και συγκλονίζει θαυμαστές και καλλιτέχνες για τους οποίους υπήρξε φίλη, συνεργάτιδα, αντίπαλος, πρότυπο.







Η καλλιτέχνις που θεωρείτο διάδοχος όλων των μεγάλων τραγουδιστριών όπως η νονά της Aretha Franklin, η θεία της Dionne Warwick, η Tina Turrner, βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς, ενώ άγνωστα παραμένουν ακόμη τα αίτια του θανάτου της, αν και όπως είναι φυσικό όλοι εικάζουν ότι οφείλεται σε χρήση ουσιών.







Σύμφωνα με το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, η Houston είναι η πιο επιτυχημένη και πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα όλων των εποχών. All at once, Saving all my love for you, How will I know, Greatest love of all, I wanna dance with somebody, One moment at time, Didn't We Almost Have It All, So Emotional, Where Do Broken Hearts Go, I’m your baby tonight, All the Man That I Need, Miracle, My Name Is Not Susan, I Belong to You, I will always love you, When You Believe με τη Mariah Carey, Heartbreak Hotel, It's Not Right But It's Okay, My Love Is Your Love, I Learned from the Best, Could I have this dance forever με τον Enrique Inglesias… Μερικές από τις πιο συγκλονιστικές επιτυχίες κι ερμηνείες της.







Ιδίως το I will always love you τραγούδι της Dolly Parton, την έφερε στο απόγειο της δόξας της κι έκανε τον κόσμο να παραμιλά από την έκταση της της φωνής της. Εικονική ερμηνεία ανέφεραν οι περισσότεροι κριτικοί. Κάποιοι έχουν χαρακτηρίσει αυτό το τραγούδι καταραμένο, καθώς η Dolly Parton το έγραψε το 1974 για έναν μεγάλο και χαμένο έρωτα...







Από το 1992 ξεκίνησε η κατηφόρα, τουλάχιστον στην προσωπική της ζωή... Ο γάμος της με τον Bobby Brown θεωρείται το μεγαλύτερο και μοιραίο λάθος της ντίβας της pop... Ενδοοικογενειακή βία, χρήση ναρκωτικών, απώλεια βάρους... Η ντίβα μένει αποστεωμένη κι εξαρτημένη. Δίνει μάχη να επανέλθει και μετά την κυκλοφορία του I look to you έχει πιο υγιές παρουσιαστικό και φαίνεται πως είναι έτοιμη να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος...







Ωστόσο φαίνεται πως οι «δαίμονές» της δεν την άφησαν... Ο επίλογος γράφηκε χθες βράδυ σε ένα ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς. Ήταν 48 χρονών... Το άψυχο σώμα της βρήκε – σύμφωνα με πηγές – ο σωματοφύλακάς της. Τα αίτια ερευνώνται... Η φωνή της θα μας ταξιδεύει για πάντα...

24wro



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment