Thursday, February 2, 2012

Το trend το χειμώνα: οι "άσχημες" αλλά ζεστές μπότες! Πως να τις φορέσεις...

Είτε ανήκουν στη γνωστή πανάκριβη μάρκα, είτε είναι απομίμηση, το σίγουρο είναι πως είναι κακάσχημες, πολύ ζεστές, πρακτικές και τις λατρέψαμε!!!




Μπορεί φέτος να άργησε λιγάκι ο χειμώνας, όμως ήρθε! Και μαζί με το χειμώνα ήρθαν και οι μπότες!Το ερώτημα είναι: πρόκειται για μια εφήμερη τάση ή μια αγορά-επένδυση;
Το ερώτημα είναι: πρόκειται για μια εφήμερη τάση ή μια αγορά-επένδυση; Από τις απανταχού celebrities μέχρι τη θεία σου, έχουν γίνει το απόλυτο must και όχι μόνο γιατί κρατούν ζεστά τα ποδαράκια σου! Οι γνώμες διίστανται και εσύ βρίσκεσαι προ τεραστίου διλήμματος: ανοιχτόχρωμες ή μαύρες, ψηλές ή κοντές και τελικά να τις βάλω ή να μη τις βάλω; Διάβασε παρακάτω πώς θα τις φορέσεις σωστά και θα σκάσουν από τη ζήλια τους ακόμη και οι ορκισμένες εχθροί τους!

Με το τζινάκι σου: ο καλύτερος τρόπος για να τις φορέσεις ! Τα skinny τζιν είναι ιδανικά αφού μπορείς να φορέσεις τι μπότες πάνω από το τζιν, χωρίς να υπάρχει περίσσιο ύφασμα. Φόρεσε το στενό τζινάκι σου με ένα ωραίο τοπάκι ή με ένα φαρδύ πουλοβεράκι και κάνε fashion statement εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ κρατάς τα πόδια σου ζεστά!

Με καλσόν: αν και καλό είναι να μην επιλέξεις να τις φορέσεις με φούστα ή σορτς από την άλλη το καλσόν σου προσφέρει την εναλλακτική που χρειάζεσαι! Συνδύασε τέλεια τις μπότες σου με το αγαπημένο σου καλσόν και κράτησε ζεστά και τρέντι τα υπέροχα πόδια σου!

Bohemian θεά: το boho look, πολύ διάσημο τα τελευταία χρόνια το στιλ που καθιέρωσε τη sienna miller ως ιέρεια της μόδας και επιβάλει στη χειμερινή εκδοχή του να τις φορέσεις με ένα φόρεμα ή μια μακριά τουνίκ. Έκτος από πολύ άνετο, το συγκεκριμένο στιλ θα σε καθιέρωσε σαν το next fashion idol του γραφείου αφού θα σε βάλει με ευκολία στην καρδιά του στιλ!

Με τι να μη τις φορέσεις: ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο, μιας και για τις συγκεκριμένες μπότες τα don't's είναι περισσότερα από τα do's! Ο βασικότερος λάθος συνδυασμός της συγκεκριμένης μπότας είναι με κοντή φούστα και σορτς αλλά και με φαρδιά παντελόνια ή φόρμες. Για μέσα στο σπίτι μπορείς να φορέσεις τις ζεστές μποτούλες σου με οτιδήποτε σου αρέσει και με την πυτζάμα σου αλλά όταν αποφασίζεις να περάσεις το κατώφλι της εξώπορτας σου, φρόντισε να συνδυάσεις τη συγκεκριμένη μπότα με κάποιο εφαρμοστό παντελόνι.

Προσοχή γλιστράει: μόλις έδωσες μια περιουσία για να αγοράσεις τις μπότες που έχουν γίνει το αντικείμενο πόθου των απανταχού fashionista, φρόντισε όμως να μη τις φορέσεις στα χιόνια αφού δεν είναι αδιάβροχες και γλιστράνε πολύ. Μπορεί να είναι σούπερ για το κρύο αφού κρατάνε τα ποδαράκια σου ζεστά, αλλά είναι εντελώς ακατάλληλες για τον πάγο και το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να μη μπορείς να φορέσεις τίποτα λόγω γύψου!

tromaktiko





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment