Friday, February 3, 2012

VIDEO: Έφυγε από τη ζωή το γατάκι με τα δύο πρόσωπα

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/6d74868f1c9e58766ed0d2828f322815_M.jpg?t=1328292829Το νεογέννητο γατάκι με τα δύο πρόσωπα που απασχόλησε τα μέσα...



τις προηγούμενες μέρες έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο τετράποδος Harvey Dent, που πήρε το όνομά του από τον ομώνυμο χαρακτήρα στον Batman, είχε γεννηθεί με δύο μουσούδες, δηλαδή τέσσερα μάτια, δύο στόματα και δύο μύτες.







Η ιστορία του προβλήθηκε πριν δύο μέρες από τα αμερικανικά μέσα και οι ιδιοκτήτες του κατηγορήθηκαν ότι δεν έπρεπε να το αφήσουν να ζήσει έτσι παραμορφωμένο.





Στο παρακάτω βίντεο που τραβήχτηκε μόλις πριν 2 μέρες, η ιδιοκτήτες του μικρού Harvey Dent, Nash Hand και Amanda Forsytheκ, αρνούνται να τον θανατώσουν και εξοργίζονται με όσους χαρακτηρίζουν «τέρας» το μικρό γατάκι.





Οι γάτες Janus, όπως ονομάζονται, πήραν το όνομά τους από τον Ιανό, αρχαίο θεό των Ρωμαίων και δυστυχώς η μορφολογία του προσώπου τους και το αναπνευστικό τους σύστημα δεν τους επιτρέπει να ζήσουν για πολύ.





Η γάτα Janus με την μεγαλύτερα καταγεγραμμένη διάρκεια ζωής, που ήταν 12 χρόνια, κατέχει μέχρι σήμερα το ρεκόρ Guinness.





mediagate.gr


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment