Wednesday, September 9, 2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 8/9 έως 14/9

ΚΡΙΟΣ

102112193_1
Έρωτας: Με το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου, η εβδομάδα αρχίζει μάλλον ανατρεπτικά για τους έρωτές σας. Θετική πλανητική μετακίνηση για την ικανοποίηση της ηδυπάθειας σας, αποτελεί η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Τετάρτη και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα. Η λίμπιντο ανεβαίνει και μαζί της η διάθεσή σας να συγχωνευθείτε σε μία σχέση ουσίας με το ταίρι σας. Αναμένονται επιτυχίες στα φλερτ.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ μετρημένες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα ενώ θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και δεν θα βρίσκετε το δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα στις προσπάθειές σας να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους, συμβατούς προς την εποχή και τα προσόντα σας και μείνετε πιστοί σ' αυτούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Ερμή από τη Δευτέρα στο Ζυγό μπορεί να βοηθήσει στο να κάνω κάποιες επαφές. Καλύτερα να κλείσω τα ραντεβού μου μέχρι την Τετάρτη ή για την επόμενη εβδομάδα γιατί στο τέλος αυτής της εβδομάδας το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα κάθε άλλο παρά διευκολύνει την επικοινωνία.



ΤΑΥΡΟΣ

102112181
Έρωτας: Από την Τετάρτη που η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό, αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις. Η πρώτη όψη που θα δημιουργήσει η θεά του έρωτα από το ζώδιο των σχέσεών σας, θα είναι το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα, το οποίο θα σας φανεί χρήσιμο αν προσπαθήσετε να φτιάξετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για το ταίρι σας. Να θυμάστε ότι με τις σκληρές όψεις που δέχεστε αυτή την εβδομάδα, αξίζει να βάλλετε και νερό στο κρασί σας και ρομαντισμό στις βραδιές σας.
Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα αρχίζει με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, το οποίο μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά εμπόδια και ανατροπές. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, προκειμένου να μη διαταραχθούν κάποιες επαγγελματικές σας σχέσεις. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και στο σπίτι με τα άτομα της οικογένειάς σας ή κάποιες βλάβες που θα σας αναγκάσουν να μπείτε σε έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής μπαίνει τη Δευτέρα στο Ζυγό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, βάζοντας σε κίνδυνο κάποιες συζητήσεις μου. Ας κρατώ το στόμα μου κλειστό και ας είμαι πιο προσεκτικός/η στις σχέσεις μου.



ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182
Έρωτας: Ο κυβερνήτης σας Ερμής τη Δευτέρα μπαίνει στο Ζυγό, το ζώδιο των ερώτων σας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει σχηματίσει το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα, όψη που μπορεί να φέρει σύννεφα οργής, θλίψης, κακής συνεννόησης, καταπιεσμένων συναισθημάτων ή καβγάδων στην ερωτική σας ζωή. Να προσέχετε τι λέτε, πότε, πώς, προκειμένου να αποφύγετε κάποιους σκοπέλους.
Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό, από την Τετάρτη, μπορεί να αποβεί θετική για την καθημερινότητά σας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ικανοποιητικές συνθήκες. Ωστόσο, δεν πρέπει να ποντάρετε σε αυτή την πλανητική διέλευση. Αντίθετα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη και δικαιωμένοι θα βγείτε όσοι υποστηρίξετε τη δουλειά σας με τιμιότητα και ειλικρίνεια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω γιατί μπορεί να παρασυρθώ από κόλακες που θα μου χαϊδέψουν τα αφτιά και να χάσω το χρόνο μου για απατηλές καταστάσεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1
Έρωτας: Από την Τετάρτη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σας, τον Σκορπιό, θα αρχίσει μια πιο ευχάριστη περίοδος για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Αφροδίτη προς το τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι το σούπερ ρομαντικό και συναισθηματικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, το οποίο εκτός από τη λίμπιντό σας, θα ανεβάσει και το βαθμό εξωτερίκευσης των συναισθημάτων σας αλλά και την ευαισθησία σας και την τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνάει στο Ζυγό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει σχηματίσει μία όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου. Θέματα οικογένειας, επαγγελματικά, επικοινωνιακά, βγαίνουν στην επιφάνεια και προκαλούν εντάσεις, εκτονώνοντας αρνητικά συναισθήματα οργής, καταπιεσμένων παραπόνων. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές και να μην εμπιστεύεστε αυτούς που θα σας υπόσχονται εύκολα κέρδη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, προβλήματα και κυρίως παρασκηνιακές καταστάσεις σε βάρος μου. Να προσέχω αυτούς τα κουτσομπολιά που μπορεί να με βλάψουν.



ΛΕΩΝ

102112184
Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει αρκετά σκληρά με τον Άρη να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και να βρίσκεται στο ζώδιό σας. Οι εντάσεις, η διάθεση για αποστασιοποίηση, οι καβγάδες, οι φοβίες, τα καταπιεσμένα συναισθήματα και παράπονα, η οργή, είναι μερικοί από τους λόγους που θα μπορούσαν να σας φέρουν σε ρήξη με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επίσης, χαμένοι μπορεί να βγείτε κι αν αφήσετε τα πρακτικά προβλήματα να επισκιάσουν τη σχέση σας.
Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό διευκολύνει το όποιο επικοινωνιακό σας χάρισμα αλλά προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να πείτε πράγματα που πονάνε καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Συνεπώς, είναι προτιμότερο να κρατάτε τις αποστάσεις σας με τους συνεργάτες και τους πελάτες, προκειμένου να μην υπάρξει δυσαρέσκεια. Από την άλλη με τον Άρη στο ζώδιό σας θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές αγγαρείες και να δουλέψετε πολύ σκληρά, γεγονός που εντείνεται από το τετράγωνό του με τον Κρόνο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι και δεν αποκλείεται να βρω τους τρόπους να εκτονώσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα, αρχίζοντας μια καινούργια καριέρα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185Έρωτας: Από την Τετάρτη η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα δίνει ευχάριστα μηνύματα για τα αισθηματικά σας καθώς υπόσχεται περισσότερα και πιο επιτυχημένα φλερτ, πιο έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις. Η προσοχή σας πρέπει να είναι στο τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας καθώς μπορεί να υπάρξει ένα βαρύ κλίμα και τελικά να αποκαλυφθούν αλήθειες και να ειπωθούν πράγματα που κρύβουν αρνητικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα.
Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι θα αναπτύξετε πολλές δραστηριότητες, γεγονός που θα σας εξαντλήσει σωματικά και πιθανώς ψυχικά λόγω άγχους. Οι εντάσεις θα είναι αρκετές, ιδιαίτερα λόγω των άσπονδων φίλων που θα κάνουν ότι μπορούν για να σας βάλουν παγίδες, δρώντας πίσω από την πλάτη σας. Επειδή θα είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγετε τον ανταγωνισμό, προσπαθήστε να μη τους δίνετε σημασία και να παραμένετε εστιασμένοι στους στόχους σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής μπαίνει τη Δευτέρα στο Ζυγό και προς το τέλος της εβδομάδας σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ας προσπαθήσω να μην αφήσω τους φόβους και τις ανασφάλειες να με διαλύσουν συναισθηματικά.



ΖΥΓΟΣ

102112186
Έρωτας: Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και θα συγκλίνει προς το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα που θα είναι ακριβές στο τέλος της εβδομάδας. Με αυτή τη δύσκολη όψη που ενεργοποιεί και το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού, το πιο πιθανό είναι ότι θα προκύψουν εντάσεις, αποκαλύψεις και λόγια που πληγώνουν. Αν έχετε κρύψει αλήθειες ή στηρίζεστε σε συναισθηματικούς χειρισμούς, οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο δυσάρεστες, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Η αλήθεια όσο μεγάλο ρίσκο και να κρύβει κι όσο και να πονάει, είναι η ενδεδειγμένη οδός.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, με το οποίο αρχίζει αυτή η εβδομάδα, μπορεί να αποτελέσει την τροχοπέδη στην προσπάθειά σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Από την Τετάρτη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος για τα τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να γίνω λίγο πιο αντικειμενικός/η. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να θυμάμαι ότι απαγορεύεται να κάνω στους άλλους αυτά που δεν θα ήθελα να μου κάνουν.



 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187
Έρωτας: Από την Τετάρτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για να αναδείξει τη γοητεία, την ηδυπάθεια, τον ερωτισμό σας και να βάλει το χεράκι της για να κάνετε κάποιες «θερμές» γνωριμίες ή να εμφυσήσετε αέρα ανανέωσης στη σχέση σας. Η πρώτη της όψη θα είναι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που θα βγάλει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες και το ρομαντισμό σας. Ωστόσο, να προσέχετε την τάση σας να ωραιοποιείτε καταστάσεις γιατί την επόμενη εβδομάδα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό και θα ήταν κρίμα να σας ρίξει από τα σύννεφα.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο με τον πρώτο να βρίσκεται στον Λέοντα, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σας και τον δεύτερο να βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα σας βάλει σε μια δοκιμασία των ορίων και των αντοχών σας. Τα μόνα όπλα σας γι αυτή την περίοδο είναι οι αρετές του Κρόνου. Κοινώς, επιστρατέψτε την υπομονή, την επιμονή και τη σύνεσή σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή που από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κινδυνεύω από κουτσομπολιά, παρασκηνιακές ενέργειες πίσω από την πλάτη μου και χειριστικές συμπεριφορές. Ας φυλάω τα νώτα μου.



ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189
Έρωτας: Ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό τη Δευτέρα, προς το τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και την επόμενη εβδομάδα θα κάνει με ακρίβεια την αντίθεσή του με τον Ουρανό. Με τον τελευταίο να βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σας, οφείλω να σας συμβουλέψω να μαζευτείτε λίγο γιατί οι αταξίες σας μάλλον θα αποκαλυφθούν και θα σας βάλουν στην πολύ δύσκολη θέση του απολογούμενου...
Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Άρη μπορεί να αποτελέσει την όψη – εμπόδιο για τις επαφές σας με το εξωτερικό, για να οργανώσετε σεμινάρια ή να επιμορφωθείτε. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει κακή συνεννόηση με συναδέλφους και πελάτες. Από πλευράς σας προσπαθήστε να είστε όσο πιο συνεπείς μπορείτε για να αποφύγετε τους σκοπέλους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση με ένα φιλικό μου πρόσωπο και να επέλθει η παρεξήγηση. Ας προσέχω τα λόγια μου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190
Έρωτας: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό από την Τετάρτη, θα είναι ευνοϊκή για τις αισθηματικές μου υποθέσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείει ρομαντικά φλερτ και το ξύπνημα της ερωτικής φλόγας με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, να επιδιώκετε τις παρέες με φίλους γιατί μπορεί μαζί τους να γνωρίσετε το άτομο που θα σας αυξήσει τους παλμούς της καρδιάς...
Καριέρα – Οικονομικά: Σπεύστε να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, δημόσιο γιατί με το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου μπορεί να απειληθείτε από χρέη ή να συμβεί κάτι που να σας αγχώσει. Ο Ερμής από τη Δευτέρα μπαίνει στο ζώδιο της καριέρας σας, τον Ζυγό και προς το τέλος της εβδομάδας θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού. Οι δυσκολίες, η κακή συνεννόηση και οι απογοητεύσεις είναι στη σφαίρα του πιθανού.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από την Τετάρτη, θα υπάρχει κάπως πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσω καλλιτεχνικές ιδέες.



 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191
Έρωτας: Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σας και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Η όψη μπορεί να γίνει πολύ σκληρή για όσους βάζετε τον ανταγωνισμό στο ερωτικό παιχνίδι, για όσους δεν μπορείτε να συμμαζέψετε τον εγωισμό σας, για όσους παίζετε τους ρόλους θύματος – θύτη στις σχέσεις σας. Συνιστώ ψυχραιμία και αυτογνωσία.
Καριέρα – Οικονομικά: Καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί με τις συνεργασίες σας αυτή την εβδομάδα γιατί μπορεί να προκύψει κάποια παρεξήγηση και να επέλθει η παγωμάρα και το άγχος που αυτή συνεπάγεται. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό, το ζώδιο της καριέρας σας, εγκυμονεί κάποιες καλύτερες εξελίξεις αλλά αυτές θα έλθουν με σκληρή δουλειά και με αίσθηση του μέτρου από πλευράς σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής που από τη Δευτέρα μπαίνει στο Ζυγό, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα προς το τέλος της εβδομάδας. Καλύτερα να αποφύγω τα ταξίδια και να προσέχω όταν οδηγώ.



ΙΧΘΥΕΣ

102112192
Έρωτας: Ο Δίας είναι μονίμως στο ζώδιο των ερώτων σας και σας ευνοεί ενώ ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας ανεβάζει τα επίπεδα ρομαντισμού στα ύψη. Παράλληλα, από την Τετάρτη η Αφροδίτη θα μπει στο πολύ ευνοϊκό περιβάλλον του Σκορπιού, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και θα αυξήσει τις πιθανότητες τόσο αναζωπύρωσης των παθών για τους δεσμευμένους όσο και ανεύρεσης ιδανικού συντρόφου για τους αδέσμευτους.
Καριέρα – Οικονομικά: Από τη Δευτέρα ο Ερμής θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα οδεύει προς το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα. Στην αρχή της εβδομάδας και πριν χτυπήσουν τα καμπανάκια του τετραγώνου, σπεύστε να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου, δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσω το καθημερινό μου πρόγραμμα, θα έχω εμπόδια και θα αγχώνομαι. Ας προσέχω την υγεία μου κι ας προσπαθήσω να ακολουθήσω ένα πιο ρεαλιστικό πρόγραμμα χωρίς να υπερεκτιμώ τις δυνατότητές μου.

Η μεγάλη ανατροπή στην εκπομπή της Ελενης Μενεγάκη!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει επιστρέψει από τις διακοπές της και ετοιμάζει την εκπομπή της για τη νέα σεζόν, που θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου!
Όμως, όπως όλα δείχνουν θα υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή, αφού συνεργάτιδά της της ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να κάθεται στον καναπέ της εκπομπής της πέντε μέρες την εβδομάδα! Ο λόγος για την αστρολόγο Άση Μπήλιου, που ενημέρωσε την Ελένη πως μπορεί να βρίσκεται στην εκπομπή μόνο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην παρουσιάστρια, η οποία έχει αδυναμία στη στήλη των ζωδίων, μία στήλη που «χτυπά» κόκκινο στα μηχανάκια τηλεθέασης!
Η παρουσιάστρια δεν ξέρει τι να κάνει και πώς μπορούν να βρουν την χρυσή τομή.

Ανήλικη νύφη πέθανε από εσωτερική αιμορραγία

Ο γαμπρός ήταν πέντε φορές μεγαλύτερός της

Ένα κοριτσάκι οκτώ χρονών πέθανε στην Υεμένη από εσωτερική αιμορραγία που υπέστη μετά... την πρώτη νύχτα του γάμου της!

Σύμφωνα με ακτιβιστές από οργανώσεις που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα το ανήλικο κορίτσι αναγκάστηκε να παντρευτεί με έναν άντρα πέντε φορές μεγαλύτερό της.

Η μικρή Rawan πέθανε στην περιοχή της φυλής Hardh που βρίσκεται στη βορειοδυτική Υεμένη κοντά στα σύνορα με τη Σαουδική Αραβία.

Οι ακτιβιστές, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ζητούν να αποδοθούν ευθύνες για το θάνατό της στο γαμπρό ενώ τονίζουν ότι πρέπει να συλληφθεί και η οικογένειά της και όλοι να έρθουν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Υποστηρίζουν ότι οι συλλήψεις και η καταδίκη των ενόχων θα δώσουν ένα τέλος στην πρακτική του γάμου ανήλικων κοριτσιών με μεγάλους άντρες στη φτωχή αυτή περιοχή.

Πάνω από το ένα τέτατρο των κοριτσιών που γεννιούνται στην Υεμένη παντρεύονται προτού φτάσουν τα 15, σύμφωνα με επίσημα κρατικά στοιχεία του 2010.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις παραδόσεις των φυλών της περιοχής, μια νύφη νεαρής ηλικίας μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια πολύ υπάκουη σύζυγο, να φέρει στον κόσμο περισσότερα παιδιά και να κρατηθεί μακριά από τον πειρασμό.

Το Σεπτέμβριο του 2010, μια 12χρονη νύφη από την Υεμένη πέθανε μετά από τρεις ημέρες προσπαθώντας να γεννήσει, ανέφεραν ακτιβιστικές οργανώσεις.
newsbeast.gr

«Έσβησε» η 19χρονη Αναστασία

Όνειρο της Αναστασίας, ενός κοριτσιού γεμάτο αγάπη για τη ζωή και τους ανθρώπους, ήταν να γίνει ειδική παιδαγωγός για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στα παιδιά του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης (πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Βόρειας Ελλάδας), στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης. Το όνειρο αυτό, όμως, κράτησε ... λίγο, καθώς έναν χρόνο μετά "έφυγε", χτυπημένη από τον καρκίνο.
Η ιστορία της 19χρονης Αναστασίας - άριστης μαθήτριας με επαίνους και υποτροφίες, από το Κορδελιό της Θεσσαλονίκης - που στις 5 Αυγούστου του 2000 άφησε την τελευταία της πνοή, έδωσε όραμα σε άλλους ανθρώπους. Στη μνήμη της, ιδρύθηκε η Εθελοντική Ομάδα Φίλων Αναστασίας (Ο.Φ.Α.) ένα σωματείο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ανεξάρτητο από οποιονδήποτε κρατικό φορέα, που στηρίζεται στην ιδέα του εθελοντισμού.
«Τον Αύγουστο του 2000 χάσαμε το παιδί μας. Ζητήσαμε από συγγενείς και φίλους να μην υπάρχουν στεφάνια στην κηδεία και συγκεντρώσαμε όλα τα χρήματα. Ξέραμε ότι η κόρη μας είχε ξεκινήσει πρακτική στο Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης, θέλοντας να προσφέρει αγάπη, αλλά μέχρι τότε ήμασταν στον 'κόσμο' μας. Η πρακτική κράτησε μόλις δύο μήνες, καθώς στη συνέχεια διαγνώστηκε η ασθένεια» δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η πρόεδρος της Ομάδας Φίλων Αναστασίας και μητέρα της νεαρής κοπέλας, που τόσο πρόωρα κόπηκε το "νήμα" της ζωής της, Ελεονώρα Καλαμπίδου.
«Μόλις καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας από την απώλεια, πήραμε τα χρήματα και πήγαμε στο Φίλυρο, στο οικοτροφείο που παρέχει ειδική αγωγή σε παιδιά με νοητική υστέρηση. Μας ήταν δύσκολο... Αγοράσαμε εσώρουχα για τα παιδιά και δώσαμε λεφτά για να φτιαχτούν τα παράθυρα στο ΙΝ.Α.Α. Δεθήκαμε αμέσως με τα παιδιά που ήταν εκεί και είχαν ανάγκη από μια αγκαλιά, καθώς οι γονείς τους δεν βρίσκονται στο πλευρό τους για να τα βοηθήσουν. Θυμήθηκαν και αυτά την κόρη μου...» συνεχίζει η κ. Καλαμπίδου.
Μετά τις πρώτες επισκέψεις και δειλά - δειλά, η 52χρονη, σήμερα, Ελεονώρα Καλαμπίδου και ο σύζυγός της Θεμιστοκλής, σκέφτηκαν να κρατήσουν "ζωντανό" το όνειρο της κόρης τους. Ίδρυσαν την Εθελοντική Ομάδα Φίλων Αναστασίας, μετέτρεψαν το σπίτι τους σε γραφεία της ομάδας και την αποθήκη τους σε χώρο συγκέντρωσης αγαθών για άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειες τους, για ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά που χρειάζονται αγάπη και φροντίδα.
«Έχασα ένα παιδί, αλλά τώρα έχω δεκάδες άλλα. Έχω τον Γρηγόρη, τον Χρήστο, την Αλεξάνδρα, τη Δέσποινα, που δεν έχουν σημείο αναφοράς με τους γονείς τους. Είναι όλα παιδιά μου κι εγώ είμαι η μαμά τους» λέει, δίχως δισταγμό, η 52χρονη.
newsbomb.gr

Πες μου το ζώδιο σου… να σου πω τι κατοικίδιο να πάρεις!

Θέλεις να πάρεις ένα ζωάκι και να το χαρίσεις στο έτερον ήμισύ σου… να του κρατάει συντροφιά τις ώρες που δεν θα είστε μαζί; Φανταστική ιδέα! Μόνο που στη σκέψη και μόνο μπλοκάρει το μυαλό για το πιο ζωάκι θα ήταν ιδανικό να σε «αντικαταστήσει»! Και πάλι η αστρολογία έκανε το θαύμα της! Ανάλογα με το ζώδιο … δες τι ζωάκι ταιριάζει να χαρίσεις!

Κριός

Αναζητά ένα πιστό σύντροφο, που θα είναι υπάκουος κι έξυπνος. Η καλύτερη επιλογή για τον κλασικό Κριό λοιπόν, είναι ένας σκύλος και μάλιστα μεγαλόσωμος!

Ταύρος

Το καλύτερο δώρο για τον Ταύρο είναι ένας πολύχρωμος παπαγάλος που μιλάει. Θα τον λατρέψει, αφού μάλιστα είναι κι ένα ζώο που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη περιποίηση!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θέλει κάτι πιο σπάνιο και πρωτότυπο, όπως ένα μαϊμουδάκι ή ένα ιγκουάνα. Λατρεύει τα ιδιαίτερα και ξεχωριστά ζώα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, θέλει ένα χνουδωτό ζωάκι, που θα το παίρνει στην αγκαλιά του και θα κάθονται μαζί στον καναπέ. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα λευκό κουνελάκι ή μια ναζιάρα γατούλα.Λέων

Ο Λέοντας θέλει ακόμα και το κατοικίδιό του, να του χαρίζει αίγλη! Αυτό που θα του ταίριαζε λοιπόν, είναι ένας μεγαλόσωμος σκύλος ράτσας, σε χρυσαφί χρώμα! Αν διαθέτει και pedigree, ακόμη καλύτερα!!!

Παρθένος

Στον Παρθένο αρέσουν τα μικρά ζώα, που δεν κάνουν πολύ φασαρία. Έτσι, η καλύτερη επιλογή είναι ένα μικρόσωμο σκυλάκι ή ακόμη κι ένα χάμστερ, που θα δώσει μεν ζωντάνια στο σπίτι, αλλά δε θα δημιουργεί προβλήματα.

Ζυγός
Ο Ζυγός λατρεύει τις γάτες. Μια κάτασπρη, φουντωτή γάτα Αγκύρας είναι το ιδανικό κατοικίδιο γι’ αυτόν, αφού θα κάνει καλό και στην ψυχολογία του.

Σκορπιός

Ότι πιο παράξενο, τόσο το καλύτερο για το Σκορπιό. Μη διστάσεις να του χαρίσεις ένα ερπετό ή ακόμη και ένα σκορπιό, η επιλογή σου θα τον ενθουσιάσει.

Τοξότης

Το ιδανικό ζώο για να δωρίσει κανείς σε ένα Τοξότη, θα ήταν ένα άλογο, που το λατρεύει. Επειδή αυτό όμως είναι μάλλον δύσκολο, μπορείς να επιλέξεις ένα τροπικό, πολύχρωμο κι εξωτικό πουλί.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει ένα μεγαλόσωμο σκύλο, δυνατό και παιχνιδιάρικο. Δεν θα μπορούσε να είναι με ένα κατοικίδιο, όπως μια γάτα, γιατί θέλει δράση στο σπίτι του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θέλει ένα ξεχωριστό κατοικίδιο. Αγαπάει τους σκύλους, αλλά θα τον ενθουσιάσει εξίσου και μια απλή κεραμιδόγατα, με διαφορετικό χρώμα στο κάθε της μάτι, ή μια αριστοκρατική κι ανεξάρτητη Σιαμέζα!

Ιχθείς

Ένα ενυδρείο γεμάτο τροπικά ψάρια είναι η κατάλληλη επιλογή για τον Ιχθύ. Λατρεύει τα πολύχρωμα ψάρια, όσο πιο παράξενα χρώματα έχουν, τόσο το καλύτερο!

lay-out.gr

Το υπόλοιπο της φωτογραφίας θα σας... ανατριχιάσει!


Πραγματικά απίστευτο!
Δείτε την φωτογραφία

4 λόγοι για να κοιμάστε ..γuμνές!

Ξεχάστε πιτζάμες και ζακέτες! …
Αν είστε από αυτές, που για να κοιμηθείτε βάζετε πιτζάμες, ζακέτες και κάλτσες, τους χειμερινούς μήνες φυσικά, σας πληροφορούμε, ότι ακόμα κι αν κρυώνετε, καλύτερα να βάλετε μια κουβερτούλα ακόμη, παρά να φορτώνετε το σώμα σας με περιττά ρούχα. Ο λόγος; Σύμφωνα με έρευνες, το να κοιμάται μία γυναίκα χωρίς ρούχα, εντελώς χωρίς ρούχα όμως, μπορεί να έχει πολλά θετικά για την υγεία της. Aς πάμε να δούμε κάποια από αυτά…
1. Κάνει καλό στην…κοιλότητα σας: Ναι καλά διαβάσατε! Όπως είναι φυσικό, και όπως φανταζόμαστε γνωρίζετε, δεν υπάρχει κοιλότητα χωρίς βακτήρια και μύκητες. Η υψηλή θερμοκρασία λοιπόν, αντί να τα εξοντώνει, τα βοηθά να πολλαπλασιάζονται, κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει όταν η θερμότητα είναι σε πιο φυσιολογικά επίπεδα.2. Koιμάστε καλύτερα: Mπορεί όλες μας να θέλουμε να είμαστε ζεστές κάτω από τα σκεπάσματά μας αλλά η πολλή ζέστη δεν ωφελεί το σώμα μας. Σύμφωνα λοιπόν με μελέτες, επειδή η θερμοκρασία του σώματός μας κατά τη διάρκεια του ύπνου, τείνει να μειώνεται σημαντικά, το να το κρατάμε περισσότερο από όσο πρέπει ζεστό, μπορεί να του προκαλέσει σοκ, με αποτελέσμα να μην μπορέσουμε να απολαύσουμε τον ύπνο μας, μιας και η θερμότητα διαταράσσει τη σωστή θερμοκρασία του οργανισμού. Tώρα λοιπόν ξέρετε που οφείλονται οι αυπνίες σας!
3. Φαίνεστε… νεότερες: Κι όμως είναι πραγματικότητα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η υψηλή θερμοκρασία σαμποτάρει την παραγωγή της μελατονίνης στον οργανισμό, η οποία είναι η σημαντικότερη ορμόνη κατά του γήρατος. Έτσι, το να διατηρείται το σώμα πιο δροσερό, επιτρέπει στην μελατονίνη να κάνει τη δουλειά της κι εσείς να παραμένετε νέες!
4. Αδυνατίζει: Όταν η θερμοκρασία του σώματος είναι πολύ υψηλή, η κορτιζόλη, η οποία ευθύνεται για το αίσθημα της πείνας στον οργανισμό αυξάνεται, με αποτέλεσμα να ξυπνάτε πεινασμένες. Κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει όταν κοιμάστε γυμνή και άρα η θερμοκρασία σας είναι πιο χαμηλή.

Δωσε πόνο ελενα..

Η ελενα το πήρε αποφαση να γίνει αστερι να τρελάνει τον κόσμο με τον

ΔΙαβασε την συνεχεια εδω

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 9/9 έως και 13/9;

ΚΡΙΟΣ
aries
Τελειώνει, ας το πούμε, η καλή φάση με τις ευκαιρίες και τις εύκολες ισορροπίες και τώρα θα μπείτε στα πιο δύσκολα. Υπάρχει ένα περιθώριο για εσάς που είστε γεννημένοι τις τρεις τελευταίες ημέρες να κάνετε διορθώσεις και να παλέψετε για κάτι που θέλετε πάρα πολύ. Το θετικό είναι ότι θα κάνετε καλύτερες σκέψεις και αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε μια πιο εύκολη επικοινωνία. Ο Σκορπιός σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε πέντε πράγματα παραπάνω, αλλά δεν έχετε καταλήξει ακόμα με ποιο τρόπο θα παραμείνετε κοντά του σταθεροί.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Έχετε αναλάβει έξτρα ευθύνες οι οποίες μερικές φορές σας βγάζουν από το ερωτικό παιχνίδι. Θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερο συμβιβασμούς και κυρίως στο πως θα μεταφέρετε αυτά που νιώθετε μέσα σας, για να μην γίνουν παρεξηγήσεις. Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη που μπαίνει στον άξονά σας από τις 11.9 θα σας δραστηριοποιήσει και θα βοηθήσει να κάνετε καλύτερες σχέσεις που θα στηρίζονται στο σεβασμό αλλά και στην επιείκεια. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα βρεθείτε σε ένα δίλημμα, γιατί θα νιώσετε ότι οι υπάρχουσες συνθήκες δεν σας καλύπτουν για να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Μπορεί να τελειώνει εν μέρει μια πιο εύκολη περίοδο για σας, αλλά αν πήρατε το μάθημα και αγαπήσετε αληθινά τον εαυτό σας τότε θα δείτε να γίνονται θαύματα, γιατί η αγάπη δεν χρειάζεται πλανήτες για να δουλέψει. Η σχέση με ένα Σκορπιό θα ξαναβγεί στην επιφάνεια και θα σας προβληματίσει. Πάντως, θα φτάσετε βαθιά μέσα στον εαυτό σας, οπότε μέσω των δυσκολιών θα αντιληφθείτε τι είναι αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσάς. Θα δοκιμαστείτε για το αν μπορείτε να κρατήσετε ψηλά μια σχέση ακόμα και με συνθήκες που δεν σας ταιριάζουν. Είναι σαν να περνάτε από εξετάσεις τις οποίες κατά κάποιο τρόπο σας τις επιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Έχετε κατά νου να κάνετε κάποιες αλλαγές και ο λόγος είναι ότι θα δείξετε ακόμα και τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σας είναι δύσκολο. Αλλά, ας το πούμε, κάνετε ένα τεστ με το πρόσωπο που είστε μαζί, για να δείτε αν τελικά αντέχει κάτω από άλλες συνθήκες. Η ερωτική εξομολόγηση από ένα μεγαλύτερο η ωριμότερο πρόσωπο θα σας δώσει λαβή να εκδηλωθείτε κι εσείς. Βέβαια, διαπιστώνετε ότι θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με άλλο τρόπο μια σχέση που είσαστε καιρό μαζί, γιατί οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει και ίσως όλα να σπρώχνουν να πάρετε απόφαση για γάμο.

ΛΕΩΝ
leoΈχετε συνηθίσει να ανεβάζετε τον πήχη ψηλά και να διεκδικείτε. Καλό όμως είναι να μην ανακατέψετε τα οικονομικά με τα αισθηματικά σας, γιατί θα δείτε ότι δεν έχετε κανένα περιθώριο εξέλιξης μέσα από αυτό. Δηλαδή θα βρεθείτε κάπως εκτεθειμένοι και αυτό δεν θα σας κάνει καθόλου καλό. Αν αναρωτιέστε γιατί νιώθετε ανασφάλεια, να το ψάξετε, γιατί μάλλον προέρχεται από εσάς και όχι από το άλλο πρόσωπο. Ενώ είστε γενικά πολύ δυνατοί σαν ζώδια, στον έρωτα είστε αρκετά ανασφαλείς ή ακόμα και ζηλιάρηδες, οπότε πάντα δημιουργούνται θέματα που χρειάζεται να τα επιλύετε άμεσα. Η επαφή με Σκορπιό σάς έλκει πάρα πολύ, αλλά υπάρχουν αντιστάσεις και εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Επιτέλους θα δείξετε και το πιο παθιασμένο σας πρόσωπο. Γιατί συνήθως οι άλλοι πιστεύουν για σας ότι είστε είτε πολύ λογικοί, οπότε δεν εκφράζεστε καθόλου, είτε αδιάφοροι και, απλώς, έχετε σχέση για να έχετε. Τώρα όμως, θα είστε πιο παθιασμένοι και θα εμφανίσετε αυτά που κρύβετε μέσα σας, χωρίς να ντρέπεστε και να φοβόστε ότι θα εκτεθείτε. Η διαδικασία είναι απλή, αρκεί να έχετε την δύναμη να παραδεχτείτε σ' ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αυτά που νιώθετε. Η επαφή με κάποιον που βρίσκεται στο εξωτερικό θα σας κάνει πολύ καλό και μπορεί να θέλετε να πάτε και εσείς εκεί.
ΖΥΓΟΣ
libraΜπαίνετε σε άλλη φάση πιο μυστικιστική και ίσως περισσότερο σεξουαλική. Επειδή τις πιο πολλές φορές φαίνεστε εκπολιτισμένοι και ρομαντικοί ίσως να κρύβετε ακόμα και το σεξουαλικό σας πάθος. Αλλά τώρα δεν έχετε περιθώρια να κρυφτείτε θα δείξετε και ζήλια και εξάρτηση και ίσως μια διάθεση για κοντρόλ και έλεγχο. Κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Ταύρος ή ένας άλλος Ζυγός. Μην αναμιχτείτε με τα οικονομικά της σχέσης σας, γιατί θα βγείτε χαμένοι και ίσως να φανείτε και χρησιμοθηρικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Έρχονται οι μέρες που θα μαγνητίσετε πολύ κόσμο με την προσωπικότητά σας. Και εσείς όταν μαγνητίζετε δεν κάνετε αστεία. Αυτό θα είναι το δώρο της Αφροδίτης που μπαίνει στο ζώδιο σας από τις 11/9 και θα παραμείνει έως 7/10. Ο λόγος είναι ότι πιάνετε το βαθύ ασυνείδητο του άλλου και δεν τον αφήνετε να ανασάνει. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να σας προσελκύσει και επειδή θα έχετε ανάγκη από σιγουριά μπορεί και να αναζητάτε μαζί του την αιώνια δέσμευση. Η αυστηρότητα που θα δείξετε σε κάποιες σχέσεις μάλλον είναι ένας τρόπος άμυνας, μέχρι να είστε σίγουροι για τα αισθήματά τους. Αφήστε τις αμφιβολίες και δώστε μεγαλύτερες αποδείξεις αγάπης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Υπάρχουν εντάσεις και μπορεί να νιώθετε καταπίεση. Γι' αυτό η κρυφή σχέση, που ίσως ξαφνικά βγει από το πουθενά, δεν είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει καλό. Γιατί μπορεί να μην είναι τόσο πολύ με την καρδιά σας, αλλά να έμπεριέχει και το σπόρο της εκδίκησης. Ίσως να βρείτε ένα αποκούμπι να λέτε τα προβλήματά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σας εκφράζει και σας γεμίζει άμεσα. Η επαφή με Λιοντάρι ή Υδροχόο θα είναι καλή, αρκεί να μη χαλάσετε ό,τι έχετε τώρα από δικές σας υπερβολές και μεγαλύτερη διάθεση για ελευθερία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Θα χρωματίσετε το συναίσθημά σας μ' ένα τρόπο που είναι πολύ καλός για τη σχέση σας. Τις πιο πολλές φορές είτε από ντροπή είτε γιατί έτσι πιστεύετε ότι πρέπει να είστε διατηρείτε μια συμπεριφορά αρκετά ψυχρή. Τώρα, θα είστε κάπως διαφορετικοί, γιατί που και που χρειάζεστε κάποιον να σας ταρακουνάει και να σας δημιουργεί πάθος και σεξουαλική διάθεση. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι το άτομο που θα σας δώσει μια καινούργια σπίθα και συγχρόνως θα σας βοηθήσει στο να κάνετε κάτι καλό στον επαγγελματικό τομέα. Γενικά, υπάρχει μια εύνοια στο να δημιουργήσετε νέες γνωριμίες με πρόσωπα τα οποία θα δείξουν δείγματα προστασίας και θετικότητας απέναντί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Έχετε ανάγκη να ανταποκρίνεστε περισσότερο με τα συναισθήματά σας και αυτό ίσως δώσει ένα διαφορετικό στίγμα σε όλες σας τις προσωπικές επαφές. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να εκφράζεστε με αυτόν τον τρόπο και ίσως δείξετε για ένα πρόσωπο αυξημένο πάθος ή ακόμα και θυμό που ευτυχώς θα εκδηλώσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεφύγετε από την αδιάφορη και παγερή συμπεριφορά που πολλοί μπορεί να σας κατηγορούν. Καλό όμως είναι να μην είστε αυστηροί με νόμους και κανόνες, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Αν σχετίζεστε με Λιοντάρι θα είστε κάπως εξαρτημένοι και ίσως να έχετε δυσαρέσκεια.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Θέλετε δεν θέλετε, θα γίνετε περισσότερο αισθησιακοί και ίσως περισσότερο συμφεροντολόγοι. Παρόλο που δεν σας ενδιαφέρει και πάρα πολύ αυτό θα δείτε ότι, με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο, θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί και μερικές φορές μπορεί και και παράλογοι. Ίσως βγάλετε θυμό από το πουθενά γιατί κρατάγατε μέσα σας απωθημένα και τώρα θέλετε με κάποιο τρόπο να εκδικηθείτε. Η επαφή με τον Δίδυμο θα γίνει πιο ουσιαστική, αλλά χρειάζεται να είστε και εσείς όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι. Η ερωτική σας αύρα θα είναι περισσότερο αισθησιακή παρά ρομαντική. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εμπλακούν με τη συναισθηματική σας ζωή.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Είναι παντρεμένος με δίδυμες και την ξαδέρφη τους

Και όμως, παντρεύτηκε δίδυμες αδερφές ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με την ξαδέρφη τους! Δεν είναι κάποιο σενάριο... φαντασίας αλλά εντελώς πραγματικό γεγονός.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι δίδυμες αδερφές Vicki και Valarie Darger παντρεύτηκαν τον 43 χρόνο Joe.

Ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι στο σπίτι τους στην πολιτεία της Γιούτα (Utah) των ΗΠΑ. Πώς γίνεται αυτό; Είναι Μορμόνοι και η θρησκεία τους επιτρέπει την πολυγαμία!

Ο 43 χρόνος έχει 3 γυναίκες, τις δύο δίδυμες αδελφές και την ξαδέλφη τους, με τις οποίες έχει αποκτήσει 24 παιδιά!.

Έχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια και ο Joe κάθε βράδυ κοιμάται σε διαφορετικό.

Τουλάχιστον, καμία από τις τρείς δεν φοβάται ότι κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο θα τους "κλέψει" τον άντρα γιατί πολύ απλά τον έχουν ήδη... μοιρασμένο! (Εκτός εάν υπάρχει και άλλη ξαδέλφη, "ελεύθερη" στην περιοχή).







Αυτός είναι ο πιο καλοπληρωμένος Κρητικός στη Γερμανία!Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρνε!!

Κρητικός έπαιρνε 13.000 μάρκα το μήνα, στη Γερμανία! - Ο μετανάστης κ. Θοδωρής Λαγουδάκης μπορεί να είναι και ο πιο καλοπληρωμένος εργάτης του κόσμου!
Σήμερα είναι 82 ετών, ονομάζεται Θοδωρής Λαγουδάκης και είναι από τα Πιρουνιανά της Αγίας Βαρβάρας, του νομού Ηρακλείου.
Η μάνα του τον γέννησε στις 25 Μαρτίου το 1931 με τη βοήθεια της Κλεάνθης της μαμής που ήταν από τον Άγιο Θωμά. Όρθια τον έκανε στις 04.00 τα ξημερώματα πάνω σε μια πετρά. Είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας, ακολούθησαν ακόμα 11. Τα τέσσερα από τα αδέρφια του δεν πρόλαβε να τα δει να μεγαλώνουν. Δεν άντεξαν την πείνα του πολέμου και πέθαναν.
Ο ίδιος, το 1961, έγινε ο πρώτος κάτοικος των Πιρουνιανών που έφυγε για Μόναχο με γνώσεις 4ης δημοτικού, αφού ο πόλεμος έκλεισε τα σχολεία.
«Όταν έφυγα το 1981 άφησα 86 άτομα στα Πιρουνιανά. Όταν επέστρεψα ύστερα από 37 χρόνια, βρήκα 8, σήμερα εδώ μένουμε μόνιμα 3 άτομα και μια οικογένεια που ήρθε πρόσφατα».
Σύμφωνα με το madeincreta.gr, στο Μόναχο έπιασε δουλειά στο τμήμα ελαστικών εταιρείας. Η ιδιαιτερότητα ήταν ότι δούλευε στο τμήμα της πρώτης ύλης που δεν ήθελε να πλησιάσει κανείς.
Δεν φαίνονταν παρά μόνο τα μάτια από τη μουτζούρα. Δυο ώρες έκανε να πλυθεί για να καθαρίσει, ώρες τις οποίες και πληρωνόταν. Μπορεί κάθε ημέρα επί 30 χρόνια να τον περίμενε κάθε πρωί η καινούρια του στολή μέχρι και καινούρια παπούτσια και μάσκα, και να τηρούνταν όλοι οι κανόνες ασφαλείας, αλλά μέτρα για να περιορίσει τη μουτζούρα δεν υπήρχαν, γι'αυτό και η εταιρεία τον είχε στα «ώπα –ώπα» για να μη χάσει τον εργατικό Έλληνα, μέχρι και σχολείο τον πήγε.
Όταν συμπλήρωσε 30ετια και ήρθε η ώρα της σύνταξης του ζήτησαν, αν ήθελε, να μείνει.
"Έπαιρνα πιο πολλά λεφτά από τον προσωπάρχη. Ξεκίνησα με το βασικό κι έφτασα να παίρνω 13.000 μάρκα το μήνα. To πόστο μου ήταν δύσκολο και ανθυγιεινό. Εγώ πρέπει να γλίτωσα επειδή έπινα 2-3 λίτρα γάλα την ημέρα. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα, αλλά όταν ήμουν εγώ η συγκεκριμένη εταιρεία είχε παγκοσμίως 5 εκ. εργαζόμενους".
Ο κ. Λαγουδάκης στη σύνταξη βγήκε το 1991 και για επτά χρόνια έκανε όλα αυτά που είχε στερηθεί και μετά γύρισε στη βάση του.
Στην ίδια δουλειά έμεινε 30 χρόνια και στο ίδιο σπίτι 27.
Όταν είπε ότι επιστρέφει στην Κρήτη η σπιτονοικοκυρά του, του χάριζε 50 αγελάδες κι ένα σπίτι για να μείνει!
Απαρνήθηκε τις αγελάδες που του έδινε η Γερμανίδα σπιτονοικοκυρά και μαζί με τη σύζυγο του, ήρθαν στα Πιρουνιανά.
Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αγοράσει 100 πρόβατα και να αρχίσει να παίρνει βαθιές ανάσες οξυγόνου...
newsbomb.gr

ΣΟΚ: Του έκανε φάρσα, τρόμαξε και δείτε τι της έκανε το κτήνος

Τραγική κατάληξη είχε το αστείο που επιχείρησε να κάνει μια 18χρονη σε έναν οικογενειακό φίλο καθώς δέχθηκε έναν μοιραίο πυροβολισμό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. 
Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή στην πόλη Longmont του Κολοράντο.
Η Ρremila Lal είχε κρυφτεί σε μία ντουλάπα από όπου και ξεπετάχτηκε ξαφνικά για να κάνει τρομάξει τον 21χρονο Nerrek Galley. Μόνο που εκείνος τρόμαξε τόσο από το θόρυβο που άρπαξε ένα όπλο και την πυροβόλησε.
Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μία ώρα αργότερα εξέπνευσε.
Στον Galley απαγγέλθηκαν κατηγορίες σχετικά με την οπλοχρησία αλλά όχι για φόνο της Lal, καθώς μέχρι στιγμής ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ατύχημα.
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ιός στο Facebook με Μουζουράκη-Σολωμού σε σεξουαλική στάση!

Πανικός στο κοινωνικό δίκτυο!
Μπορεί ο συγκεκριμένος ιός να μην προκάλεσε προβλήματα στους υπολογιστές των χρηστών του Facebook αλλά πλήγωσε ανεπανόρθωτα την εικόνα τους!
Πρόκειται για μια «είδηση» που αφορά υποτιθέμενη φωτογραφία του Πάνου Μουζουράκη και της συντρόφου του, Μαρίας Σολωμού σε σεξουαλική στάση στην παραλία.
Με το που έκανε κλικ στην επίμαχη «είδηση» ο χρήστης, αμέσως η είδηση εμφανιζόταν στο χρονολόγιό του ως επίσημη ανάρτηση του με σχόλια γραμμένα στα greeklish.
Τα σχόλια ήταν αποδοκιμαστικά όπως «ξεδιάντροποι, δεν ντρέπονται, αίσχος» κ.ο.κ..
Αμέσως μετά ακολούθησε κύμα νέων αναρτήσεων από χρήστες που την πάτησαν και προσπαθούσαν να εξηγήσουν στους φίλους τους τι συνέβη αλλά και να τους προειδοποιήσουν να μην κάνουν «κλικ» στην επίμαχη είδηση.
newsbomb.gr

Βίντεο–ΣΟΚ: Πετά το τσιγάρο από το παράθυρο και τότε η καντίνα...

Αμέριμνος κάπνιζε το τσιγάρο του ένας πολίτης, μέσα στο αυτοκίνητό του στο Eastbourne του East Sussex στη Μεγάλη Βρετανία όταν ξαφνικά η καντίνα που ήταν σταθμευμένη κοντά στο όχημά του εξερράγη με κομμάτια και εξαρτήματα να εκτοξεύονται στον αέρα αφήνοντας μόνο... ερείπια.
Συνολικά προκλήθηκαν ζημιές 10.000 λιρών ενώ τμήματα της καντίνας «απογειώθηκαν» σε ύψος περίπου δώδεκα μέτρων.
Στο βίντεο φαίνεται και ο καπνιστής να πετά το τσιγάρο του έξω από το παράθυρο και αμέσως μετά η καντίνα να εκρήγνυται.
Ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ πάντως, στο οποίο ήταν σταθμευμένη η καντίνα και η κάμερα ασφαλείας του οποίου κατέγραψε το περιστατικό, εκτίμησε μιλώντας στη Daily Mail πως πρόκειται για σύμπτωση.
Δείτε το βίντεο:
newsbomb.gr

Super TEST: Η ηλικία σου με...σοκολατομαθηματικά!

Μην μου πεις την ηλικία σου, πιθανόν να πεις ψέματα -όμως ο Hershey Man την ξέρει! Είναι ωραίο. Eίστε έτοιμοι να μείνετε με το...στόμα ανοικτό;;; Πάμε...



ΜΗΝ ΚΛΕΨΕΙΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ!
Διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό.
Διάβασέ το γραμμή γραμμή.
Μην διαβάσεις το τέλος ώσπου να βγάλεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Είναι διασκεδαστικό, δεν θα χάσεις τον χρόνο σου. 





1. Πρώτα επέλεξε έναν αριθμό με βάση πόσες φορές την εβδομάδα θες να φας σοκολάτα (πάνω από 1 φορά αλλά λιγότερες από 10)




2. Πολλαπλασίασέ το x2 (να είναι ζυγός αριθμός)




3. Πρόσθεσε 5



4. Πολλαπλασίασέ το x50 -- Θα περιμένω ώσπου να φέρεις το κομπιουτεράκι





5. Αν έχουν ήδη περάσει τα γενέθλιά σου πρόσθεσε 1762 ..
Αν όχι, πρόσθεσε 1761..




6... Τώρα αφαίρεσαι την χρονολογία της γέννησής σου. (π.χ: 1983)




Θα πρέπει να έχεις μείνει μ' έναν τριψήφιο αριθμό




Ο πρώτος αριθμός δείχνει πόσες φορές θες να φας σοκολάτα την εβδομάδα





Οι επόμενοι 2 αριθμοί είναι...Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ!!!

--------------------------------------------

Δεν ήταν διασκεδαστικό;;;
tromaktiko